Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, μίλησε στην έκτακτη εκπομπή του OPEN, "Ποδόσφαιρο, ώρα μηδέν" του Κυριάκου Θωμαΐδη, για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε ερώτηση που δέχθηκε από το δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, για το αν ισχύει ότι αρκετοί συνάδελφοι του έχουν να πληρωθούν από τον Οκτώβριο: 
Ο Γιώργος Μπαντής είπε: «Θα το επαναλάβω ξανά. Υπάρχουν τρεις ομάδες στην μεγάλη κατηγορία που έχουν να πληρώσουν τους παίκτες τους από τον Οκτώβριο και αρκετές άλλες στις δυο πιο κάτω κατηγορίες. Στην Φούτμπολ Λιγκ τα πράγματα είναι καλύτερα από την Σούπερλιγκ 2. Δεν θέλω να πω τα ονόματα των ομάδων».

Μάλιστα στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Αχιλλέας Μπέος που ανέφερε: «Να δούμε ποιον θα… πρωτοσώσει ο Ολυμπιακός, γιατί οι δυο από αυτές τις τρεις ομάδες που έχουν να πληρώσει τους παίκτες τους είναι φίλα προσκείμενες στον Ολυμπιακό. Δύσκολο το έργο του. Κάποιοι παρακαλάνε για να μην αρχίσει το πρωτάθλημα, για να σταματήσουν να πληρώσουν. Δεν λειτουργεί το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου για το καλό του αθλήματος, αλλά για τα δικά τους συμφέροντα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top