Τα ανδρικα σανδαλια είναι ίσως η πιο παρεξηγημένη εκδοχή καλοκαιρινού παπουτσιού. Ήξερες όμως ότι υπάρχουν πολλά είδη και στυλ σε σανδάλια; Δεν υπάρχουν μόνο ανδρικα σανδαλια παραλιας και ακόμη κι αυτά βγαίνουν σε πολύ πιο ενδιαφέρουσες εκδοχές από την κλασική παντόφλα. Θα βρεις όμως και πολλά ανδρικα σανδαλια κλειστα που πολλές φορές μοιάζουν με παπούτσια αλλά είναι καλύτερα για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Και μην ξεχνάς ότι πλέον έχουν έρθει στις τάσεις τα ανδρικα σανδαλια αθλητικα που φοριούνται και με κάλτσα το φθινόπωρο. Όλα αυτά και πολλά ακόμη ανδρικα σανδαλια θα τα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα του lovacoco.com.

Σου είπαμε είδη πως δε μιλάμε για την κλασική παντόφλα. Τα ανδρικα σανδαλια παραλιας βγαίνουν πλέον και σε κλειστή εκδοχή με χοντρή λαστιχένια σόλα και είναι ιδανικά για κάθε παραλία με βράχια ή αμμόλοφους.

Ναι εννοούμε αυτά που μοιάζουν με χειμωνιάτικες παντόφλες σε καλοκαιρινή εκδοχή. Τα ανδρικα σανδαλια δεν είναι πάντα η αναμενόμενη εκδοχή τους και θα βρεις πολλά που μοιάζουν με παπούτσια σαν αυτό της φωτογραφίας.  

Μπορείς να φορέσεις σανδάλια χωρίς να είναι απαραίτητα ανοιχτά. Τα ανδρικα σανδαλια κλειστα μοιάζουν με παπούτσια αλλά σου προσφέρουν την ίδια άνεση και το ίδιο στυλ στις βόλτες σου. 

Τα σανδάλια πεζοπορίας είναι μία επιλογή που μπορείς να κάνεις για οπουδήποτε και όχι μόνο για το βουνό. Αν είναι αντιολισθητικά θα σε κρατήσουν άνετο όπου κι αν θες να πας για περπάτημα.

Αν σου αρέσει το street style αυτή είναι η ιδανική επιλογή. Ήρθαν στα trends πριν από κάποιες σεζόν και συνεχίζουν να είναι από τις καλύτερες επιλογές στα ανδρικά παπούτσια. Προτίμησε ένα ζευγάρι ανδρικα σανδαλια αθλητικα σε μαύρο χρώμα για να ταιριάζουν με όλα.
Όλα τα ανδρικα σανδαλια που συ προτείναμε και πολλά ακόμη θα τα βρεις στο lovacoco.com. Επισκέψου την ιστοσελίδα και κάνε την αγορά σου σήμερα.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top