Για τα όσα ειπώθηκαν και έγιναν στο σημερινό Δ.Σ της Λίγκας μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου αποφασίστηκε η επιστροφή στην δράση το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου, μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας. Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας:
“Παίζουμε μπάλα τελικά από τις 6 Ιουνίου και μετά. Ειπα ότι εδώ η Λίγκα έχει καταξεφτιλιστεί τελείως και την έχουν ξεφτιλίσει οι ιδιοκτήτες των ομάδων. Όταν έγινε η Λίγκα είχε συμφωνηθεί να προεδρεύουν ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα οι πρόεδροι των μεγάλων ομάδων. Αλλά μετά από λίγο τελείωσε αυτή η απόφαση που είχαμε πάρει τότε. Από τότε γίνονται πρόεδροι οι υπάλληλοι των προέδρων των ΠΑΕ. Φτάσαμε σε σημείο να ξεφτιλίζεται ο Λυσσάνδρου και οι άλλοι εκπρόσωποι μας και να παίρνουν αποφάσεις άτομα όπως ο Βακάλης, ο Βρακάς και οι άλλοι για τις αδειοδοτήσεις. Μας κάνουν κουμάντο ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος και 10 μπράβοι. Δίνουμε 11 εκατομμύρια στην ΕΠΟ και αυτοί μας ξεφτιλίζουν. Δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο αυτό.

Τους εξήγησα ότι ο νέος ποινικός κώδικας μιλάει για τους ανθρώπους που εν γνώσει τους θέλουν να του διαδώσουν και σε άλλους. Αυτό που καταλάβατε εσείς, δεν το κατάλαβαν στην Λίγκα και τους εξήγησα. Υπάρχουν ορισμένες σκιές και μέσα από τις ψηφοφορίες πρέπει να αναδειχθούν.

Έχετε δει παγκοσμίως να έχει νοσήσει παίκτης και να κινδυνεύει η ζωή του; Άλλο να έχεις νοσήσει και άλλο να είσαι στην ΜΕΘ. Αυτό είναι πρόσχημα, επειδή κάποιοι δεν θέλουν να παίξουν. Ένα ματς την εβδομάδα θα γίνεται, όχι ανά τρεις μέρες. Λογικά θα προλάβουμε, 19 Ιουλίου θα έχουν τελειώσει όλα και το Κύπελλο κανονικά θα διεξαχθεί. Με το VAR θα υπάρξει κανονικά”.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top