Ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος, Ομάρ Ελ Μπανούμπι, μίλησε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στα όσα του είπε ο Ουάρντα για την ΑΕΛ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα είπε:
Για την υπόθεση του Ουάρντα:
«Δέχθηκα τηλεφώνημα από τον Ουάρντα και μου είπε πως η ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση και τον πετάει εκτός ομάδας. Μίλησα με τον Αλέξη Κούγια και μου είπε πως είναι τελική η απόφαση και πως ο Ουάρντα έλειψε στις 2 από τις 9 προπονήσεις και αποφασίσαμε να τερματίσουμε τον δανεισμό του».

Για τις δηλώσεις Ουάρντα για κόντρα Σαββίδη-Κούγια και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:
«Ο Ουάρντα είπε πως δεν έκανε τίποτα κακό για να μείνει εκτός ομάδας της ΑΕΛ. Ουσιαστικά είπε πως πληρώνει την ένταση που υπάρχει μεταξύ Κούγια και Σαββίδη, με την υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και ήθελε να δείξει πως είναι δυνατός γι΄αυτό άφησε εκτός ένα παίκτη του ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Είπε ότι έχει προτάσεις από Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία και από τον Ολυμπιακό, θα γυρίσει στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του συμβολαίου και αν τον θέλει ο ΠΑΟΚ και μετά θα προσπαθήσει να πάεθ σε άλλη ομάδα. Εμένα μου έχει πει ο Ουάρντα πως δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα αλλά ούτε και να επιστρέψει στην Αίγυπτο. Θέλει να παίξει σε έναν άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο».

Για την σχέση του Ουάρντα με την Εθνική και αν τον επηρεάζει η όλη κατάσταση:
«Ηταν εκτός ομάδας, πήγαινε όμως καλά στην ΑΕΛ, υπάρχει ένα background με όλα τα πειθαρχικά παραπτώματα και δεν είναι εύκολη η κατάσταση».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top