Ποια πρωταθλήματα στην Ευρώπη ετοιμάζονται για επανεκκίνηση και ποια σφύριξαν τη λήξη. Τα επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη προετοιμάζονται για την... επιστροφή τους μετά την αναγκαστική διακοπή εξαιτίας του κορωνοϊού. Η εικόνα της κατάστασης στην Ευρώπη, όπως την περιέγραψε το Reuters, με αναφορά σε όλα τα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου: ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η σεζόν της Bundesliga θα ξαναρχίσει αύριο , 16 Μαΐου, όπως έκανε γνωστό η γερμανική ομοσπονδία (DFL), καθιστώντας το, ως πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα ξαναρχίσει εν μέσω της πανδημίας. Η DFL είπε ότι η σεζόν θα συνεχιστεί με αυστηρά πρωτόκολλα υγείας, χωρίς να επιτρέπονται θεατές στα γήπεδα. Οι ημιτελικοί του γερμανικού Κυπέλλου θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Ιουνίου, με τον τελικό να έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιουλίου.

ΑΓΓΛΙΑ: Οι 20 ομάδες της Premier League έχουν συζητήσει τα σχέδια για επανάληψη προπονήσεων τον Μάιο, από τη Δευτέρα, ακολουθούμενες από μια πιθανή επιστροφή στη δράση τον Ιούνιο. Ωστόσο δεν μπορεί να ληφθεί κανένα μέτρο έως ότου η κυβέρνηση αποφασίσει περαιτέρω άρση περιοριστικών μέτρων. Οι σύλλογοι ενημερώθηκαν ότι μια ενδεχόμενη επανάληψη των αγώνων, θα γίνει μόνο σε ουδέτερες έδρες, εγκεκριμένες από άποψη υγείας και ασφάλειας, αλλά παραμένουν αισιόδοξοι ότι μπορούν ακόμα να βρεθεί τρόπους αυτό να αλλάξει.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Η La Liga δήλωσε στις 4 Μαΐου ότι οι ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας θα μπορούσαν να ξεκινήσουν προπόνηση σύμφωνα με ένα πρωτόκολλο που είχε συμφωνήσει με τις αθλητικές και υγειονομικές αρχές της Ισπανίας. Ελπίζει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα τον Ιούνιο.

ΙΤΑΛΙΑ: Εξακολουθεί να υπάρχει αμφιβολία για το εάν η Serie A μπορεί να επανεκκινήσει, με υπουργούς της κυβέρνησης, την ιταλική ομοσπονδία, το πρωτάθλημα Serie A και τους συλλόγους να δίνουν αντικρουόμενες πληροφορίες. Οι σύλλογοι θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν ομαδική προπόνηση από τις 18 Μαΐου, αλλά το ιατρικό πρωτόκολλο της ιταλικής ομοσπονδίας , το οποίο περιγράφεται ως «ανεπαρκές» από τον υπουργό Αθλητισμού Βιτσένζο Σπανταφόρα παραμένει ένα κρίσιμο σημείο. Οι σύλλογοι της Serie A ψήφισαν υπέρ της επανέναρξης της σεζόν στις 13 Ιουνίου εν αναμονή της έγκρισης της κυβέρνησης.

ΓΑΛΛΙΑ: Η σεζόν ακυρώθηκε από την κυβέρνηση και η Παρί ΣΖ αναδείχθηκε πρωταθκλήτρια. Η Λιόν ανέφερε ότι θα απαιτήσει αποζημίωση μετά τον ευρωπαίκό της αποκλεισμό. Αμιέν και Τουλούζ απείλησαν επίσης να κινήσουν νομική δράση.

ΕΛΛΑΔΑ: Οι παίκτες μερικών από τους 14 συλλόγους της ελληνικής Super League ξεκίνησαν προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους σε μικρά γκρουπ στις 5 Μαΐου ακολουθώντας αυστηρούς κανόνες κοινωνικής απόστασης. Οι ομάδες ελπίζουν ότι η σεζόν θα συνεχιστεί στις 14 Ιουνίου εν αναμονή άδειας από την κυβέρνηση.

ΚΥΠΡΟΣ: Εκπρόσωπος της ομοσπονδίας δήλωσε στο Reuters ότι το διοικητικό του συμβούλιο θα συνέλθει τις επόμενες ημέρες για να συζητήσει την επανάληψη των αγώνων. Οι ομάδες μπορούν να ξεκινήσουν τις προπονήσεις από τις 18 Μαΐου αλλά μόνο σε ανοιχτούς χώρους και πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες απόστασης.

ΑΛΒΑΝΙΑ: Η ομοσπονδία της Αλβανίας αναμένει απάντηση από την κυβέρνηση σχετικά με πρόταση για επανέναρξη αγώνων πρωταθλήματος χωρίς να υπάρχουν θεατές και υπό αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα από τις 20 Μαΐου.

ΑΝΔΟΡΑ: Όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος αναβλήθηκαν στις 8 Μαρτίου. Η πρόθεση είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν όπως είχε προγραμματιστεί.

ΑΡΜΕΝΙΑ: Οι σύλλογοι της Premier League συνέχισαν τις προπονήσεις στις 23 Απριλίου. Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας είπε ότι οι αγώνες θα μπορούσαν να συνεχιστούν το δεύτερο μισό του Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Η αυστριακή Bundesliga θα ξαναρχίσει στις 2 Ιουνίου με αγώνες που παίζονται κάθε τρεις ημέρες. Η πλήρης ομαδική προπόνηση μπορεί να ξεκινήσει από τις 15 Μαΐου. Ο τελικός του Κυπέλλου της Αυστρίας θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου.

ΑΖΕΡΜΠΑΪΖΑΝ: Είχε προγραμματίσει την επανάληψη του πρωταθλήματος λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της τρέχουσας καραντίνας. Ωστόσο, η κυβέρνηση επέκτεινε το κλείδωμα μέχρι τις 31 Μαΐου, καθιστώντας αδύνατη την επιστροφή στη δράση πριν από τον Ιούνιο.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Η Λευκορωσία ήταν η μόνη χώρα στην Ευρώπη που έπαιζε ποδόσφαιρο εν μέσω της πανδημίας. Στις 11 Μαΐου, η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας ανακοίνωσε ότι δύο αγώνες που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 15 και 16 Μαίου, αναβλήθηκαν λόγω υποψιών κρουσμάτων κορονοϊού.

ΒΕΛΓΙΟ: Ήταν η πρώτη χώρα που ακύρωσε το υπόλοιπο της σεζόν τους, αλλά η επίσημη επιβεβαίωση της απόφασης έχει πλέον αναβληθεί τέσσερις φορές. Ωστόσο, κάθε παρατεταμένη ελπίδα ότι το πρωτάθλημα μπορεί να επιστρέψει, έληξε στις 6 Μαΐου όταν η κυβέρνηση επέκτεινε την απαγόρευση των αθλητικών εκδηλώσεων μέχρι τις 31 Ιουλίου. Οι αποφάσεις σχετικά με το αν θα ανακηρυχθούν πρωταθλητές, την προαγωγή και τον υποβιβασμό, καθώς και θέσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν αναμένεται να ληφθούν στις 15 Μαΐου.

ΒΟΣΝΙΑ: Η ομοσπονδία είχε μια συνάντηση στις 7 Μαΐου, αλλά δεν ελήφθη απόφαση σχετικά με το αν η πρώτη κατηγορία, η οποία είχε ανασταλεί στις αρχές Μαρτίου, θα συνεχιστεί.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Η κορυφαία κατηγορία της Βουλγαρίας θα ξαναρχίσει στις 5 Ιουνίου χωρίς θεατές και θα τελειώσει στις 11 Ιουλίου, όπως δήλωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Ο τελικός του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου και η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου, τρεις ημέρες μετά το εγχώριο Σούπερ Κύπελλο.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Η εγχώρια σεζόν της Κροατίας θα συνεχιστεί με αγώνες κυπέλλου στις 30 Μαΐου και θα ακολουθήσει δράση πρωταθλήματος στις 6 Ιουνίου εν αναμονή της έγκρισης της κυβέρνησης, όπως ανέφερε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου (HNS).

ΤΣΕΧΙΑ: Οι δύο κορυφαίες κατηγορίες θα αρχίσουν ξανά στις 23 Μαΐου. Το σχέδιο είναι να παίζονται δύο παιχνίδια την εβδομάδα και η σεζόν να ολοκληρωθεί έως τις 18 Ιουλίου.

ΔΑΝΙΑ: Η ομοσπονδία (DLA) δήλωσε ότι η σεζόν της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας θα ξαναρχίσει στις 28 Μαΐου σε άδεια από θεατές στάδια και η σεζόν θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα paly-off του Europa League στις 29 Ιουλίου.

ΕΣΘΟΝΙΑ: Η δράση στην Εσθονία έχει διακοπεί από τις 13 Μαρτίου. Η ομοσπονδία δήλωσε ότι οι παίκτες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν την προπόνηση από τις 2 Μαΐου μετά από ένα πρωτόκολλο που είχε συμφωνήσει με την κυβέρνηση.

ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ: Έχοντας αποφύγει το χειρότερο από την πανδημία, το πρωτάθλημα των Νήσων Φερόε άρχισε στις 9 Μαΐου με παιχνίδια που παίζονται χωρίς παρουσία θεατών.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Οι ομάδες έχουν λάβει άδεια να προπονηθούν ξανά, αν και η φινλανδική ομοσπονδία έχει επικριθεί για ορισμένες από τις οδηγίες ασφαλείας που έχουν χαρακτηριστεί ως «θολές» από παράγοντες συλλόγων. Το φινλανδικό κύπελλο θα συνεχιστεί στις 16 Ιουνίου.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία επανεκκίνησης και αυτό εξετάζεται από την ομάδα εργασίας της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Η ομοσπονδία του Γιβραλτάρ έχει διακόψει οριστικά τη σεζόν και οι τρεις πρώτοι στην κατάταξη κατά τη στιγμή της αναστολής – Εουρόπα FC, Σεντ Ζοζέφ και Λίνκολν Ρεντ θα προκριθούν στην Ευρώπη.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Η ομοσπονδία ανέφερε ότι η σεζόν θα ξαναρχίσει στις 23 Μαΐου με δύο αγώνες κυπέλλου και ένα παιχνίδι πρωταθλήματος.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Η σεζόν της κορυφαίας κατηγορίας είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 22 Απριλίου και να ολοκληρωθεί στις 26 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, αυτό έχει καθυστερήσει. Το πρωτάθλημα ετοιμάζεται τώρα να ξεκινήσει τη νέα σεζόν στις 14 Ιουνίου εάν είναι δυνατόν.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Η ομοσπονδία της Ιρλανδίας περιμένει επί του παρόντος ένα πράσινο φως από την εκτελεστική υπηρεσίας Υγείας της χώρας και το πρωτάθλημα ελπίζει να ξεκινήσει τον Ιούνιο.

ΙΣΡΑΗΛ: Το ποδόσφαιρο στην κορυφαία κατηγορία θα συνεχιστεί στις 30 Μαΐου, αλλά δεν θα επιτρέπεται στους οπαδούς να μπουν στα στάδια.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Οι σύλλογοι είχαν τη δυνατότητα να συνεχίσουν την προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους από τις 4 Μαΐου και η διοίκηση του πρωταθλήματος δήλωσε ότι οι αγώνες θα μπορούσαν να ξαναρχίσουν τον Ιούνιο εάν η κατάσταση είναι ευνοϊκή. Θα υπάρξουν λιγότεροι αγώνες, ώστε η σεζόν να τελειώσει σύμφωνα με το πρόγραμμα.

ΚΟΣΟΒΟ: Η κορυφαία κατηγορία 12 ομάδων τέθηκε σε αναστολή στα μέσα Μαρτίου και δεν έχει οριστεί ημερομηνία για το πότε θα συνεχιστεί.

ΛΕΤΟΝΙΑ: Όλοι οι αγώνες ποδοσφαίρου στη χώρα τέθηκαν σε αναστολή αφού η Λετονία κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις 13 Μαρτίου. Οι κυβερνητικές αρχές δήλωσαν ότι όσο ισχύουν κανονισμοί έκτακτης ανάγκης, δεν θα επιτρέπεται η επανάληψη των αγώνων.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Οι διοργανωτές του πρωταθλήματος δήλωσαν ότι θα ήθελαν να επανεκκινήσουν το ποδόσφαιρο στην κορυφαία κατηγορία στη χώρα είτε από τις 23 έως τις 24 Μαΐου είτε από τις 30 έως τις 31 Μαΐου, αλλά οι σύλλογοι θα αποφασίσουν την ημερομηνία επανεκκίνησης μεταξύ τους. Οι αγώνες θα διεξαχθούν αρχικά χωρίς θεατές, αλλά το πρωτάθλημα σκοπεύει να ζητήσει άδεια από την κυβέρνηση να γεμίσει τα γήπεδα με χωρητικότητα 10% έως τις 15 Ιουνίου και στη συνέχεια να αυξήσει τη χωρητικότητα στο 20%.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Η σεζόν σταμάτησε οριστικά. Δεν υπάρχουν πρωταθλητές ή υποβιβασμένες ομάδες. Οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες κατά τη στιγμή της αναστολής προκρίνονται για το Champions League / Europe League. Η επόμενη σεζόν θα είναι μεταβατική με 16 ομάδες στην κορυφαία πτήση αντί για 14.

ΜΑΛΤΑ: Η ομοσπονδία της Μάλτας ανέστειλε τους εγχώριους αγώνες ποδοσφαίρου στις 12 Μαρτίου. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας πραγματοποίησε συνομιλίες με κορυφαίους συλλόγους την περασμένη εβδομάδα, με αυτούς να προτείνουν ημερομηνία επανεκκίνησης την 1η Ιουλίου. Ο επιθεωρητής δημόσιας υγείας, Τσαρμέν Γκαούτσι είπε την περασμένη εβδομάδα ότι οι συζητήσεις για πιθανή επανάληψη της σεζόν θα συνεχιστούν.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Η ομοσπονδία έχει συμβουλεύσει τους συλλόγους για τους καλύτερους τρόπους για να συνεχιστούν προπόνηση και παιχνίδια. Δεν έχει ακόμα προσέγγιση σε ημερομηνία για την επανάληψη του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Λεονίντ Ολεινιτσένκο, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Νεολαίας και Αθλητισμού, Ίον Γκεοργίου, στις 12 Μαΐου για να συζητήσει τρόπους επανάληψης της σεζόν, αλλά δεν ελήφθη απόφαση.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Η επιστροφή στην ομαδική προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μαΐου, ενώ οι αγώνες πρωταθλήματος θα συνεχιστούν την 1η Ιουνίου χωρίς θεατές, ανάλογα με το πόσο αποτελεσματικά περιορίζεται η πανδημία.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Η ολλανδική ομοσπονδία ανακοίνωσε την οριστική διακοπή της σεζόν στις 24 Απριλίου μετά την απαγόρευση δημόσιων γεγονότων από την κυβέρνηση μέχρι τον Σεπτέμβριο. Κανένας πρωταθλητής δεν ανακηρύχθηκε, αλλά αποφασίστηκε ότι οι πέντε πρώτες ομάδες κατά τη στιγμή της αναστολής του πρωταθλήματος θα συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του επόμενου έτους.

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ομοσπονδία της χώρας δεν έχει ακόμη ορίσει ημερομηνία για πιθανή επιστροφή στη δράση, καθώς απαιτεί την έγκριση του υπουργείου Υγείας.

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Το ποδόσφαιρο στη Βόρεια Ιρλανδία έχει ανασταλεί έως τις 31 Μαΐου τουλάχιστον χωρίς να υπάρχει ένδειξη για το πότε ή εάν θα συνεχιστεί η σεζόν.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νορβηγίας, Αμπίντ Ράτζα, δήλωσε ότι οι κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι θα μπορούσαν να ξαναρχίσουν την προπόνηση από τις 7 Μαΐου ενόψει της επανάληψης της σεζόν από τις 16 Ιουνίου.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Το πρωτάθλημα ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει ξανά στις 29 Μαΐου.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Η κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας θα ξεκινήσει ξανά στις 4 Ιουνίου, αφού σταμάτησε από τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας, όπως δήλωσε η λίγκα ποδοσφαίρου της χώρας.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Η Ρουμανία θα αρχίσει να χαλαρώνει την καραντίνα σε εθνικό επίπεδο από τις 15 Μαΐου και η εγχώρια ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας (FRF) ελπίζει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά τον Ιούνιο. Η FCSB, πρώην Στεάουα Βουκουρεστίου, επανέλαβε ομαδικές προπονήσεις παραβιάζοντας την απαγόρευση των υπαίθριων συγκεντρώσεων και ο υπουργός Αθλητισμού Ιονούτ Στρόε είπε ότι θα μπορούσε να επιβληθεί πρόστιμο.

ΡΩΣΙΑ: Η ρωσική Premier League έχει υποβάλει ένα σχέδιο για να ξαναρχίσει τη σεζόν στις 21 ή 28 Ιουνίου και πρότεινε δύο λύσεις σε συλλόγους για την εκκίνηση, με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν ακόμα. Υπάρχει συζήτηση με τις αρχές υγείας, προκειμένου να βρεθεί ο καλύτερος τρόπος για να ξαναρχίσουν ομαδικές προπονήσεις.

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Τα προπονητικά κέντρα και οι αθλητικοί σύλλογοι μπορούν να ανοίξουν μόνο από τις 31 Μαΐου, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα επανεκκίνησης του πρωταθλήματος.

ΣΚΩΤΙΑ: Οι 42 επαγγελματικοί σύλλογοι της Σκωτίας ψήφισαν ηλεκτρονικά τον περασμένο μήνα σχετικά με την πρόταση να τερματιστεί η σεζόν στις μικρές κατηγορίες και στην κορυφαία κατηγορία, εάν γίνει σαφές ότι η σεζόν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Τα πρωταθλήματα δεύτερης, τρίτης και τέταρτης κατηγορίας έχουν τελειώσει τις σεζόν τους μετά την έγκριση του ψηφίσματος με πλειοψηφία.

ΣΕΡΒΙΑ: Η πρώτη και η δεύτερη κατηγορία της Σερβίας θα ξαναρχίσουν στις 30 Μαΐου πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς θεατές, σε διαφορετική μορφή. Η απόφαση σημαίνει ότι οι δύο πρώτες κατηγορίες που αποτελούνται από 16 συλλόγους θα παίξουν η καθεμιά τέσσερις αγωνιστικές για να ολοκληρώσουν την κανονική σεζόν, ενώ τα play-off του πρωταθλήματος και του υποβιβασμού που απαιτούν επιπλέον επτά αγωνιστικές καταργήθηκαν.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Η λίγκα της Σλοβακίας ελπίζει να ολοκληρώσει τη σεζόν. Οι ομάδες προπονούνται, αλλά το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει ξανά πριν από τις 6 Ιουνίου. Το πρωτάθλημα καταρτίζει επίσης σχέδια για ένα σύντομο τέλος στη σεζόν και σχέδια σε περίπτωση που δεν μπορεί να τελειώσει καθόλου.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Η Σλοβενία ​​ελπίζει να συνεχίσει τα κορυφαία πρωταθλήματα τον Ιούνιο εν αναμονή της έγκρισης της κυβέρνησης.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Η Σουηδία απέφυγε πλήρη καραντίνα και πολλές ομάδες έχουν ήδη επιστρέψει στις προπονήσεις. Το πρωτάθλημα θα μπορούσε να ξεκινήσει ξανά στις 14 Ιουνίου. Η ομοσπονδία θα συναντηθεί με τις αρχές δημόσιας υγείας στις 15 Μαΐου για να συζητήσει πρωτόκολλα για τη διεξαγωγή αγώνων.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Η κυβέρνηση έχει δώσει άδεια για επανεκκίνηση αγώνων στις 8 Ιουνίου και οι ομάδες επέστρεψαν στις προπονήσεις στις 11 Μαΐου. Ωστόσο, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δήλωσε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά οικονομικά και προβλήματα υγείας που πρέπει να επιλυθούν. Πρόκειται να ληφθεί απόφαση σε συνέλευση στις 29 Μαΐου και η επανάληψη πριν από τις 20 Ιουνίου φαίνεται απίθανη.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Το εγχώριο πρωτάθλημα της Τουρκίας θα ξαναρχίσει από τις 12 Ιουνίου και σκοπεύει να ολοκληρώσει τη σεζόν στις 26 Ιουλίου, δήλωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας Νιχάτ Οζντεμίρ. Η Τουρκία σχεδιάζει επίσης να φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League τον Αύγουστο.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η τελευταία συνάντηση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ουκρανίας πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απόφαση ή σχέδιο. Η ουκρανική Premier League θέλει να ολοκληρώσει την σεζόν του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αλλά λέει ότι δεν μπορεί να κάνει σχέδια έως ότου η κυβέρνηση ανακοινώσει τα μέτρα της για τη χαλάρωση του κλειδώματος.

ΟΥΑΛΙΑ: Η ομοσπονδία της χώρας (Wales FA) επέκτεινε την αναστολή όλου του εγχώριου ποδοσφαίρου στη χώρα μέχρι τουλάχιστον τις 15 Μαΐου, αλλά δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να ολοκληρώσει την σεζόν. Τα πρωταθλήματα μίνι και νέων στη χώρα ακυρώθηκαν στις 12 Μαΐου.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top