Η ΚΕΠ (Κίνηση Ελευθέρων Ποδοσφαιριστών) απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ. "Επί της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, η ΚΕΠ δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της Γεωργίου Παναγόπουλου, διευκρινίζει τα εξής :
1. Αν και για προφανείς λόγους, αποφεύγεται να αναφερθεί το όνομα του πληρεξουσίου δικηγόρου μας, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πάντες ότι οι δικαστικές και εξώδικες κινήσεις που κατ'εντολη συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών πραγματοποιεί ο κοινός νομικός εκπρόσωπος μας, πράγματι είναι εντυπωσιακές, δεν γίνονται όμως χάριν εντυπωσιασμου αλλά για να επιτευχθεί ο κοινός σκοπός μας που δεν είναι άλλος από την πλήρη ικανοποίηση και αποκατάσταση των περιουσιακών δικαιωμάτων όλων των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.
2. Στους αναφερόμενους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ μόνον ο Νίκος Αραμπατζής συμπεριλαμβάνεται σ'αυτους που έχουν προβεί σε αναγγελία στην Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ενώ ο Περικλής Μπουσινακης ναι μεν βρίσκεται στην ίδια λίστα, πλην όμως για απαιτήσεις του κατά της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, παρότι εκκρεμεί απόφαση του Μονομελους Πρωτοδικείου Αθηνών επί της εργατικής αγωγής του ιδίου και άλλων τριών συμπαικτών του κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ.
3. Βεβαία υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν απαιτήσεις κατά της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ αλλά δεν πρόλαβαν να αναγγελθούν στην παρούσα διαδικασία αδειοδότησης, όμως όλοι τους όντως έχουν αποφάσεις για οφειλές της διοίκησης του κ. Πηλαδακη και όχι του κ. Κούγια.
4. Αυτό το γεγονός όμως δεν αναιρεί την ευθύνη και της παρούσας ΠΑΕ λόγω της συντελεσθεισης αθλητικής διαδοχής και επομένως το ζήτημα θα κριθεί, ως προς όλες τις εμπλεκόμενες ΠΑΕ, και από την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, εγχώρια και διεθνή, και από την Τακτική Δικαιοσύνη,εκεί όπου θα φανεί αν οι ενέργειες μας έχουν "ανύπαρκτη νομική αποτελεσματικότητα"!
5. Όσον αφορά τον εντελώς άστοχο συσχετισμό παλαιότερων αποφάσεων του CAS επί διαφορών της με άλλους ποδοσφαιριστές και της τωρινής υπόθεσης του Άρη, σε καμμία περίπτωση δεν επιχειρούμε να δημιουργήσουμε νομική σύγχυση, ίσα - ίσα που επιδιώκοντας να βρεθεί οριστική και συνολική λύση του προβλήματος των χρεών των ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστες, είμαστε οι μόνοι που προτείναμε στον Υπουργό Επικρατείας χειροπιαστή λύση, μέσω της δημιουργίας ειδικού Ταμείου Αποκατάστασης Ποδοσφαιριστων, προκειμένου να διασωθούν και οι ΠΑΕ, και οι ποδοσφαιριστές.
6. Τέλος δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν δεχόμαστε νομικές υποδείξεις για τον τρόπο που θα αξιοποιήσουμε τη νομολογία της Πειθαρχικης Επιτροπής της FIFA και του CAS από ad hoc υποθέσεις, όπως του Άρη, από ιδιοκτήτες ΠΑΕ που παραμεριζοντας για λίγο την δικηγορική ιδιότητα τους αφήνουν αντισυναδελφικες και λίαν συκοφαντικές αιχμές τόσο για τον νομικό εκπρόσωπο μας, λέγοντας οτι κάνει αυτές τις νόμιμες ενέργειες του για να διατηρηθεί δήθεν στην επικαιρότητα, όσο και για τους αξιοπρεπείς νομικούς εκπροσώπους της ΠΑΕ ΑΡΗΣ,που τους  καταλογίζει  "λανθασμένη και ως προς τον τρόπο, και ως προς τον χρόνο νομική αντιμετώπιση της υπόθεσης"! 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top