Η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της θυμήθηκε όσα διαδραματίστηκαν στην 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε αυτήν της 26ης αγωνιστικής στην καλύτερη ενδεκάδα υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Κρίστινσον, Μπέρτος, Ουάρντα και Μιλοσάβλιεβιτς, δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Μασούρας και Μπουχαλάκης, δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Σένκεφελντ και Μακέντα, δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Ναμπί και Τσιλιανίδης και ένας της Ξάνθης, ο Χρήστος Λισγάρας. Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έχει μόνο μια εκκρεμότητα. Την έκτη ομάδα των πλέι οφ. Ο ΟΦΗ είναι έκτος και έχει την τύχη του στα χέρια του. Σύντομα το παιχνίδι του Ηρακλείου με τη Λαμία αποκτά πανηγυρική ατμόσφαιρα, καθώς στα πρώτα 20 λεπτά ο ΟΦΗ βάζει τρία γκολ και τα πάντα κρίνονται.

Μάλιστα με τον Άρη να χάνει στην έδρα του από τον Ατρόμητο, ο ΟΦΗ φτάνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ο ουραγός Πανιώνιος έχει στον πάγκο του πλέον το Λεωνίδα Βόκολο για να πορευτεί και στη δύσκολη αποστολή των πλέι άουτ. Λίγο έλειψε μάλιστα να νικήσει την ΑΕΚ, που τον ισοφάρισε 1-1 στις καθυστερήσεις! Έτσι πλησίασε στους έξι βαθμούς τον Παναιτωλικό, που έχασε στο Νέο Φάληρο από τον Ολυμπιακό με 2-0.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν διπλά μάλιστα, καθώς ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 στην Ξάνθη και η διαφορά τους άνοιξε.

Ο Παναθηναϊκός επικρατεί του Βόλου με 4-1, με την ομάδα της Θεσσαλίας να έχει διώξει μεσοβδόμαδα τον προπονητή της Αλμπέρτο Γκαγιέγκο.

Τέλος η ΑΕΛ με χατ τρικ του Μιλοσάβλιεβιτς νικά 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης και τον προσπερνά.

Nivea Men Best Goal: Ροντρίγκο Γκάλο

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top