Με Έλληνες διαιτητές θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα το διήμερο 6-7 Ιουνίου 2020 σύμφωνα με το πρόγραμμα της Superleague 1, αλλά το πιθανότερο είναι μετά τις πρώτες δύο – τρεις αγωνιστικές να κληθούν να σφυρίξουν και αλλοδαποί διαιτητές. Ποιο είναι το κλειδί; Η λήξη της υποχρεωτικής μέχρι και σήμερα 14ήμερης καραντίνας στην οποία είναι υποχρεωμένοι να τίθενται οι ταξιδιώτες από το εξωτερικό, ακόμα κι αν έχουν περάσει από τεστ κορωνοϊού και στη χώρα τους και στην Ελλάδα, τα οποία έχουν βγει αρνητικά.
Αυτό αναμένεται να γίνει σε πρώτη φάση από τις 15 Ιουνίου και έπειτα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να «ανοίξει» όλες τις πτήσεις προς και από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, μαζί και τα «εποχιακά» ξενοδοχεία.
Συνεπώς, επιλογές θα υπάρχουν αρκετές μετά τις 15 Ιουνίου για τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα (όχι από Ισπανία και Ιταλία που ακόμα μετρούν τις αμέτρητες πληγές τους), ο οποίος πάντως ούτως ή άλλως ήθελε να δώσει κάποια ματς των play offs και σχεδόν όλα των play out σε Έλληνες και όχι ξένους διαιτητές, ακόμα κι αν δεν είχε εμφανιστεί η πανδημία. Οσο για τους ημιτελικούς Κυπέλλου (ρεβάνς Αρης – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ) και τον τελικό της διοργάνωσης; Εκτός απροόπτου θα διεξαχθούν με ξένους διαιτητές, στα τέλη Ιουλίου, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top