Η κόντρα μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια και του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη, με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν ανακοινώσεις συνεχίζεται. Ο Κυριάκος Θωμαΐδης, σε τέσσερις από τις αναρτήσεις του στο «dikisports» για τον Αλέξη Κούγια και την ΠΑΕ ΑΕΛ έγραψε τα παρακάτω. Δείτε στο τέλος τη δήλωση του Αλέξη Κούγια στην ανάρτηση Κυριάκου Θωμαϊδη, περί παρεμβάσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Επιτροπή Δεοντολογίας εις βάρος Ολυμπιακού - Ατρομήτου.
Το Ανίκητο Άλογο ομολόγησε (2)
Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία.
Έλα μου όμως που πολλές φορές παρεμβάλλεται και τρίτο πρόσωπο, φυσικό ή νομικό.
Και σ’ αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα καταλήγουν στα δικαστήρια, για διαζύγιο, και στις "ανεξάρτητες" επιτροπές.

Το "Ανίκητο Άλογο" ομολόγησε
http://www.aelfc.gr/anakoinoseis-menu/item/3152-dilosi-k-aleksi-koygia-pros-kyriako-thomaidi
"…Η μοναδική αιτία  που η οικογένεια Καντώνια έφυγε από την ΑΕΛ και που ο Κώστας Πηλαδάκης δεν θέλει να γυρίσει είναι αυτοί από τη Λάρισα που μιλάς καθημερινά και σε χρησιμοποιούν για να δημοσιοποιείς τις βλακείες – φαντασιώσεις τους περί Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού…".
Σε απλά ελληνικά και με λίγα λόγια:
Η οικογένεια Καντώνια έφυγε (ορθό).
Αλλά ο Κώστας Πηλαδάκης απλώς δεν θέλει να γυρίσει.
Δηλαδή αν θέλει, μπορεί να γυρίσει οποτεδήποτε.
Πού ακριβώς δεν συμφωνούμε;

Ανθρώπινες στιγμές
Χθες:
http://www.aelfc.gr/anakoinoseis-menu/item/3152-dilosi-k-aleksi-koygia-pros-kyriako-thomaidi
"...Εκείνο που είσαι υποχρεωμένος να το διευκρινίσεις είναι ότι εγώ ποτέ δεν ζήτησα καμία ανακωχή επικαλούμενος τα παιδιά μου και ουδέποτε το έχω κάνει στη ζωή μου...".
Προχθές:
http://www.aelfc.gr/anakoinoseis-menu/item/3151-apantisi-k-aleksi-koygia-pros-kyriako-thomaidi
"…Ευχαριστώ για τις ευχές, … ακόμη με έχουν ανάγκη τα παιδιά μου …".

Το έννομο συμφέρον της ΑΕΛ
Έχουμε και λέμε:
-Ο ΠΑΟ δεν βγαίνει Ευρώπη λόγω ποινής UEFA.
-Ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος κινδυνεύουν να αποβιβαστούν λόγω Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.
-Ο Άρης κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης λόγω FIFA.

Ποια ομάδα μπορεί να επωφεληθεί και να πάει Ευρώπη μετά από δεκαετίες βάσει τωρινής βαθμολογικής κατάταξης;
Η ΑΕΛ.
Άρα έχει έννομο συμφέρον να παρασταθεί σε Επιτροπή Δεοντολογίας και FIFA.

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια στην ανάρτηση Κυριάκου Θωμαϊδη περί παρεμβάσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Επιτροπή Δεοντολογίας εις βάρος Ολυμπιακού - Ατρομήτου
Βλέπεις καθώς παρατηρείς, ότι ενώ κουράστηκα να ασχολούμαι μαζί σου και ό,τι θέλω να πω, θα το κάνω θεσμικά, εσύ συνεχίζεις να προκαλείς τις απαντήσεις μου, δημοσιοποιώντας απόψεις που είναι παράνομες. Δεν γνωρίζω ποιος τεράστιος νομικός νους σου είπε, ότι στην Επιτροπή Δεοντολογίας εκτός των παραπεμπομένων προς έρευνα, μπορεί να κάνει παρέμβαση, είτε υπέρ τους, είτε εις βάρος τους, τρίτη ΠΑΕ, αλλά καλά θα κάνεις και να διαβάσεις και να δημοσιοποιήσεις το Άρθρο 19 του Κώδικα Δεοντολογίας, όπου τρίτος ρητώς απαγορεύεται, είτε κύρια, είτε πρόσθετη παρέμβαση.
Εν αντιθέσει με αυτούς τους νομικούς που σε περιστοιχίζουν και χρησιμοποιείς, εγώ έχω πάρα πολύ ψηλά την έννοια της νομικής αξιοπρέπειας και για αυτό σε λίγο θα συμπληρώσω 50 χρόνια καθημερινής παρουσίας στα δικαστήρια, όπου κατά συντριπτικό ποσοστό οι νομικές μου απόψεις γίνονται δεκτές από όλους τους δικαστές όλων των βαθμίδων. Αν είχες ακούσει μία χθεσινή συζήτηση μου με τον Μιχάλη Γρηγορίου και γιατί η ΠΑΕ ΑΕΛ πρέπει να τερματίσει μετά τα play-out, 7η στην κατηγορία, θα ζήταγες και γι’ αυτό το υπονοούμενο συγγνώμη. Επιτέλους, τι έχεις αποφασίσει, θα σταματήσεις η όχι, εκτός εάν έπεσε η επισκεψιμότητα στο blog;
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top