Νέα προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια προς τον Κυριάκο Θωμαϊδη, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά από νέες αναρτήσεις του δημοσιογράφου, στο «dikisports». Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν οι δύο πλευρές. Ο ακαδημαϊκός (4)
https://www.fosonline.gr/podosfairo/superleague/article/42521/apisteyto-omilia-koygia-sto-kentro-toy-gipedoy-vid
Απολαύστε μία ακόμα διάλεξη του κορυφαίου πανεπιστημιακου του ποδοσφαίρου.

Ο ακαδημαϊκός (3)
https://www.real.gr/koinonia/arthro/h_anakoinosi_kougia_gia_ton_kathigiti_fakelaki_krybontai_dyo_atoma_tou_tei_serron_piso_apo_tin_ypothesi-499899/
Μια ακόμα πανεπιστημιακου τύπου ανάμιξη του φερόμενου ως ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ανίκητο Άλογο, είναι η υπόθεση του Πανεπιστημιακου των ΤΕΙ Σερρών που είχε αναλάβει ως δικηγόρος του για το αδίκημα της δωροδοκίας.
Μην ξεχνάτε οτι για το ποινικό αδίκημα της δωροδοκίας θα μπορούσε να γράψει ολόκληρη πραγματεία, γιατί με την ποδοσφαιρική του ιδιότητα έχει εμπλακεί προσωπικά σε τέτοιες ιστορίες.

Ο ακαδημαϊκός (2)
https://www.to10.gr/podosfero/superleague/697839/kougias-kathigitis-panepistimiou-brosta-ston-krizman/
Ο φερόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ανίκητο Άλογο, έχει αποδείξει και τις ακαδημαϊκές ψυχιατρικες του γνώσεις αναλύοντας επιστημονικά τον Βράνιες και τον Κριζμαν.

Ο ακαδημαϊκός
https://www.onsports.gr/podosfairo/superleague-2/story/428069/koygias-to-podosfairo-einai-panepistimio
Να τι ακριβώς εννοεί ως πανεπιστημιακή δραστηριότητα ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ανίκητο Άλογο:
Να πλευριζεις τους κάθε φορά ισχυρούς παράγοντες, όπως ο Ιβάν Σαββίδης, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Σταμάτης Βελης και να τους πουλάς εκδουλευσεις για να τους κάνεις πελάτες σου ή όπως τώρα για να τον εκλέξουν πρόεδρο της Super League 1.

Κομμουνιστικές συκοφαντίες
Κωλοτούμπας ο Αλέξης Κουγιας;
Ποτέ!

Ιδού:
Τρίτη 23 Ιούνη 1998ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣΣελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκλεκτός της ΝΔ ο... Κούγιας!
Σε κουτοπόνηρες μεθόδους προσέφυγε η ηγεσία της ΝΔ προκειμένου να δικαιολογήσει την υποστήριξη του γνωστού για το "ποιόν" του μεγαλοδικηγόρου Α. Κούγια ως υποψήφιου δημάρχου στην Πετρούπολη. Στη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων που στηρίζει στους δήμους του Λεκανοπεδίου, ενώ σε όλους αναφέρεται το όνομα του υποψηφίου δημάρχου, στην περίπτωση της Πετρούπολης αντί για το όνομα του Α. Κούγια αναγράφεται: "Η ΝΔ στηρίζει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που μετέχουν στον ανεξάρτητο (!) συνδυασμό του κ. Κούγια Αλέξανδρου, Δικηγόρου".
Ας μην τρέφουν καμία αυταπάτη. Και χρεώνονται τον Α. Κούγια και θα πληρώσουν ακριβά γι' αυτή την επιλογή τους. Επιπλέον θα πληρώσουν και για την αστεία προσπάθεια να κοροϊδέψουν τους δημότες.

Σάββατο 17 Οχτώβρη 1998ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣΣελίδα 5
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο κατήφορος έχει... όνομα: Κούγιας
Οι προβοκατόρικες μέθοδοι και οι δολοπλοκίες αποδεικνύεται ότι αποτελούν δευτέρα φύση του υποψήφιου δημάρχου Πετρούπολης - γνωστού συνηγόρου διαφόρων κυκλωμάτων - Α. Κούγια.
Από χτες το πρωί συνεργεία του Κούγια κατακλύζουν με κατάπτυστα και προβοκατόρικα τρικάκια την πόλη. Στο μεν ένα καταγγέλλει τη σημερινή Δημοτική Αρχή ότι εφάρμοσε πολιτική του "διαίρει και βασίλευε" και σε πράσινο φόντο - όχι τυχαία - καλεί τον Πετρουπολιώτη να μην πέσει τάχα "για άλλη μια φορά θύμα του ΚΚΕ".
Ο "οχετός" συνεχίζεται με ένα δεύτερο τρικάκι, όπου θρασύτατα αναφέρει: "Να διώξουμε όσους μας εκμεταλλεύονται"!!! Ισχυρίζεται μάλιστα ότι "ενωθήκαμε όλοι για αυτό". Ισχυρισμούς που του επιστρέφει ο λαός της Πετρούπολης, καθώς ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι, ακόμα και αυτοί που ψήφισαν άλλους συνδυασμούς την περασμένη Κυριακή, τάσσονται στο πλευρό της "Δημοκρατικής Συνεργασίας" και του δημάρχου Γιώργου Γιώγου. Επιπλέον και πολλοί υποψήφιοι άλλων συνδυασμών με σχετικές δηλώσεις τους.
Ο κατήφορος όμως δεν έχει τέλος. Σε μια νέα "διακήρυξη", υποψήφιοι - μπλε, πράσινοι και μαύροι - του συνδυασμού Κούγια βαφτίζουν τους εαυτούς τους σαν "αριστερούς πολίτες" και μάλιστα της "γενιάς του Πολυτεχνείου". Αυτοί λοιπόν οι "αριστεροί" κάνουν λόγο τάχα για "άκρως συντηρητική Δημοτική Αρχή" που πρέπει να καταψηφιστεί. Και στο όνομα της "Αριστεράς και του οράματος του σοσιαλισμού" (!!!) ζητούν να ψηφιστεί ο Κούγιας.
Ενα είναι σίγουρο, ότι ο Κούγιας και το συνονθύλευμά του αποδεικνύονται εκτός των άλλων και άκρως επικίνδυνοι για την Πετρούπολη και θα πάρουν από το λαό την κατάλληλη απάντηση.

Μόνο 4;
https://www.ereportaz.gr/apokalypsi-o-poinikologos-kai-ta-tessera-peitharchika/

Θερμή υποδοχή
https://www.paratiritis-news.gr/article/212375/Antidraseis-meso-feig-bolan-gia-tin-eleusi-tou-Aleksi-Kougia--sti-Nomiki-Komotinis
Αυτό εννοεί ο Αλέξης Κούγιας, όταν διατυμπανιζει τις διαλέξεις του στα πανεπιστήμια. Ότι οι φοιτητές τον εκτιμούν, όπως οι φίλαθλοι.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ: Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους (2)
"Ατιμωρησίας": Υπό την έννοια της μη πειθαρχικής δίωξης, για να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι.


Προσωπική δήλωση Αλέξη Κούγια προς Κυριάκο Θωμαϊδη
Σαγόνια, δεν γνωρίζω ποιοι σου δίνουν όλα αυτά τα ψέματα που ανεβάζεις, αλλά θα σου πάρω, όχι μόνο το σπίτι στο Καραμπουρνάκι, αλλά και το άλλο το κρυφό πίσω από την Ασφάλεια στην Αθήνα.
Τώρα έχω δικαστήριο, αλλά θα βρεθεί χρόνος σίγουρα και για σένα.

Υ.Γ. Γιατί δεν κάνεις μια εκπομπή με όλα αυτά τα ψέματα στο Open;
Φοβάσαι μήπως πληρώσει τις αποζημιώσεις ο Σαββίδης και μετά θα έχεις κακά ξεμπερδέματα;
Ή μήπως η περιουσία σου είναι σε καμιά κυπριακή εταιρεία όπως παλιά;
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top