Η κόντρα μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια και του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη, με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν ανακοινώσεις συνεχίζεται. Ο Κυριάκος Θωμαΐδης, σε δύο από τις αναρτήσεις του στο «dikisports» για τον Αλέξη Κούγια έγραψε: "Ο Δ.Βερβεσός με τη φανέλα Νο 41" και "Το παρελθόν δείχνει το μέλλον (extra)". Δείτε και την απάντηση του Αλέξη Κούγια... Ο Δ.Βερβεσός με τη φανέλα Νο 41
Η "Δίκη" είναι βέβαιη ότι ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δ.Βερβεσός γνωρίζει άριστα τον Πειθαρχικό Κώδικα των Δικηγόρων.
Παράλληλα έχει παρακολουθήσει με προσοχή τα ποδοσφαιρικά ενδιαφέροντα του κ.Βερβεσού και όσα έχουν γρσφτει σε φ.α. αναμετρησης όταν ο νυν πρόεδρος του ΔΣΑ φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 41.
Αρα αποκλείεται να του έχουν διαφύγει οι δηλώσεις Κούγια την τελευταία διετία.
Ερωτάται ο κ.Βερβεσός: Είναι πειθαρχικά αδικήματα οι παρακάτω δηλώσεις του συναδέλφου του;
Ας πάρει βαθιά αναπνοή:

Το παρελθόν δείχνει το μέλλον (extra)
Έγραφαν "Τα Νέα" στις 14 Μαΐου 2008:
"Την ποινη της οριστικής διαγραφής από τα μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών απειλείται ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, εφόσον το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό του ΔΣΑ, του οποίου πρόεδρος είναι ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασ. Νικόπουλος, επικυρώσει απόφαση για τη διαγραφή του που έλαβε χθες κατά πλειοψηφία το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό παραπέμφθηκε με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής για «διαχρονική προσβολή του κύρους του δικηγορικού επαγγέλματος» από τον πρόεδρο του ΔΣΑ Δημ. Παξινό, ο οποίος υποχρεούται από τον Κώδικα Δικηγόρων να παραπέμπει για διαγραφή όποιον δικηγόρο έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά τρεις φορές. Στον Αλ. Κούγια έχει επιβληθεί τρεις φορές η ποινή της προσωρινής παύσης (2 μήνες, 45 ημέρες και 15 ημέρες) και μία φορά η ποινή της επίπληξης".

Στις 26 Ιουνίου 2013 έγινε δεκτή η έφεση Κούγια από το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΣΑ και η ποινή εξαφανίστηκε.
ΕΡΩΤΗΜΑ: Η απόφαση βασίστηκε στην ουσία των ερωτημάτων ή στην παραγραφή;

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια
Ρε Σαγόνια, πρέπει μετά και τα τελευταία στοιχεία που μου έδωσαν για σένα, όσον αφορά τις κλοτσηδόν και χωρίς αποζημίωση απομακρύνσεις σου όπου κι αν δούλεψες (ΕΡΤ3, Άρης επί Κοντομηνά, ΣΚΑΪ) έχεις χάσει τον ύπνο σου και δεν ξέρω και αν σου έδωσε και καμιά τηγανιά και η κυρία Άννα, γιατί ξύστηκες σε λάθος γκλίτσα.

Πράγματι επειδή έδειρα τη γνωστή και ιδιαίτερα συμπαθή προσωπικότητα τον Βαλλιανάτο κι επειδή διέκοψα και την απαγορευμένη από τη Δικαιοσύνη εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου στο ALTER, που «εκτέλεσε εν ψυχρώ» 3 ημέρες πριν τις εκλογές τον γιατρό αγωνιστή κατά της Χούντας βουλευτή από τα Ανώγεια Σταύρο Βρέντζο, του οποίου ήμουν δικηγόρος και τελικώς ο Τριανταφυλλόπουλος και το ALTER του παντοδύναμου τότε Γιώργου Κουρή καταδικάστηκε να πληρώσει μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο 800.000€ αποζημίωση, γιατί ο Τριανταφυλλόπουλος έστησε μια βρωμερή σκευωρία εις βάρος του Σταύρου Βρέντζου, με σκοπό να πλήξει τότε στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ, για να έχει αυτοδυναμία ο Κώστας Καραμανλής, του οποίου ο τότε πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Παξινός ήταν αδελφικός φίλος, με ένα εργαλείο του Παξινού ονόματι Φαρμακίδη (μετά από λίγο καιρό απεκαλύφθη ότι επί 30 χρόνια, ενώ ήταν υπάλληλος της Αγροτικής Τραπέζης, έπαιρνε συγχρόνως σύνταξη για ελονοσία) έβγαλε αυτή την απαράδεκτη απόφαση με μειοψηφία της εξαιρετικής συναδέλφου κόρης του Φώτη Κουβέλη και του μετέπειτα αντιπροέδρου του ΔΣΑ Γιώργου Μπουλούκου, και πράγματι προσωρινά για καθαρά πολιτικές σκοπιμότητες υπήρξε αυτή η απαράδεκτη απόφαση, η οποία όμως αμέσως και με συνοπτικές διαδικασίες εξαφανίστηκε στον Άρειο Πάγο, όπου υπό την προεδρία του τότε Προέδρου του Αρείου Πάγου και νυν Προέδρου του ΕΣΡ με ψήφους 5-0, όχι γιατί όπως ψέματα γράφεις παραγράφηκαν τα πειθαρχικά παραπτώματα, αλλά γιατί θεωρήθηκε ότι και στις 2 περιπτώσεις η συμπεριφορά μου και να δείρω τον Βαλλιανάτο και να διακόψω την απαγορευμένη από τη Δικαιοσύνη βρωμερή εκείνη εκπομπή του ALTER ήταν απόλυτα δικαιολογημένη, απηλλάγην πανηγυρικά.

Ρε Σαγόνια όλη μέρα μιλάς και χρησιμοποιείς για να με δυσφημίσεις τον Παναγόπουλο, ενώ γνωρίζεις ότι έχει υπεξαιρέσει τα χρήματα ενός φτωχού ποδοσφαιριστή του Γιαννουλίδη και γνωρίζεις επίσης ότι υπήρξε και ποινική δικογραφία εις βάρος του και πειθαρχική ποινή από τον ΔΣΑ πολύμηνη μάλιστα και νομίζεις ότι θα εκβιάσεις το Πρόεδρο του ΔΣΑ τον κ. Βερβεσό αφήνοντας υπονοούμενα για συμπεριφορά του όταν παίζει μπάλα στο δικηγορικό πρωτάθλημα, γιατί έτσι νομίζεις ότι θα σταματήσω να σε ξεφτιλίζω κάθε μέρα;

Γιατί δεν κάνεις μια προσωπική καταγγελία, αφού νομίζεις ότι σε δυσφημώ;
Γιατί δεν κάνεις μια μήνυση εις βάρος μου;
Γιατί δεν κάνεις και μια αγωγή εις βάρος μου να πάρεις και αποζημίωση;
Εγώ και μήνυση και αγωγή θα σου κάνω γι αυτά όλα τα ψεύτικα και βρώμικα που γράφεις κι όταν συναντηθούμε τετ α τετ είναι αδύνατο να μην σου εκφράσω την αηδία μου για σένα.

Υ.Γ. Κάτσε τώρα εκεί με τον Τριανταφυλλόπουλο να κλαίτε τη μοίρα σας και δώστε ραντεβού σε κανένα μπαράκι για να τα κουτσοπιείτε για να πάνε τα φαρμάκια κάτω.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top