Ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, αναφέρθηκε για την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο με τον κορωνοϊό, αλλά και ban της FIFA στον Άρη, μιλώντας στο Metropolis 95,5. Αναλυτικά ο Σάκης Τσιώλης: 
«Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο όλο αυτό που συμβαίνει στον αθλητισμό με τον κορωνοϊό. Για μένα το καλύτερο είναι να κρίνονται τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια, ο νέος ιός δεν βοηθάει σε αυτό και το πιο σημαντικό είναι η ασφάλεια όλων. Αφού οι αρμόδιοι κρίνουν ότι υπάρχει κίνδυνος, ας διακόψουν τα Πρωταθλήματα. Άλλωστε, το είδαμε αυτό τόσο στην Ολλανδία, όσο και στο Βέλγιο. Πιστεύω ότι με το ξεκίνημα κάποιων Πρωταθλημάτων θα υπάρχουν οι συγκρούσεις και τα μαρκαρίσματα από τους παίκτες. Εφόσον οι παίκτες κάνουν τα τεστ κι αυτά είναι αρνητικά, μπορούν να αρχίσουν. Από αυτά που διαβάζω για τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, οι ποδοσφαιριστές δεν έχασαν τη φόρμα τους, αφού ακολούθησαν ειδικά προγράμματα. Σίγουρα η συνοχή θα λείψει, αφού τόσο καιρό δούλευαν μόνοι τους και όχι με σύνολο, όμως δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πολλούς τραυματισμούς».

Για το ban της FIFA στον Άρη:
«Το πρόβλημα αυτό το είχαμε όταν ήμουν και εγώ στον πάγκο του Άρη. Αυτό πήγαινε πίσω την ομάδα. Αν μπορεί να κερδίσει χρόνο από αυτή την υπόθεση ο Άρης θα είναι καλό. Ο Άρης ταλαιπωρήθηκε πέφτοντας δυο κατηγορίες. Πρέπει να σταματήσει αυτό που συμβαίνει και η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Ο Άρης επέστρεψε εκεί που ανήκει, βγήκε στην Ευρώπη και πρέπει να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο. Μακάρι ο Άρης να κρατήσει τον κορμό, γιατί διαθέτει καλούς παίκτες. Εκεί που θα πρέπει να βρει λύση είναι στην άμυνα αφού έφυγε ο Βέλεθ για τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, μπορεί να μικραίνει το ρόστερ και κάποιοι να ρίξουν τις αποδοχές τους».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top