Αποκαλύψεις για τον λόγο που τέθηκε εκτός ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, Αμρ Ουάρντα. Μιλώντας σε instagram live της αιγυπτιακής ιστοσελίδας yallakora ο 25χρονος μεσοεπιθετικός υποστήριξε ότι η περιθωριοποίησή του στην ΑΕΛ δεν έχει να κάνει με πειθαρχικό παράπτωμα αλλά με τις σχέσεις του Αλέξη Κούγια με τον Ιβάν Σαββίδη. «Όλα είναι ψέματα. Ο λόγος της αποχώρησής μου είναι μια προσωπική κόντρα του ιδιοκτήτη με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Ποιο είναι ο λάθος μου;».

Για την περίπτωση του Μασούρα που κι αυτός τέθηκε εκτός ΑΕΛ: 
«Και ο Γιάννης Μασούρας ήταν δανεικός στην ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό και δεν ξέρω γιατί τερματίστηκε ο δανεισμός του».

Στη τηλεδιάσκεψη της Super League: 
«Την Τρίτη ο επικεφαλής της Λίγκας συναντήθηκε με τους αντίστοιχους των συλλόγων και υπήρχαν προβλήματα. Μετά από αυτό, η ΑΕΛ αποφάσισε να τελειώσει τον δανεισμό μου και του Μασούρα».

Ο Ουάρντα για το μέλλον του:
«Το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ τελειώνει τον Δεκέμβριο. Έχω πρόταση από μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θέλει να με αποκτήσει. Εγώ όμως θέλω να παίξω εκτός Ελλάδας, πέντε χρόνια είναι αρκετά. Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο σε μια άλλη χώρα. Έχω ένα στόχο και ένα όνειρο στην Ευρώπη και προσπαθώ να τον φτάσω και να τον πετύχω. Η επιστροφή στην Αίγυπτο δεν είναι τόσο πιθανή αυτή τη στιγμή. Θα ερχόμουν μόνο για να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου». 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top