Μετά και τις τελευταίες κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με την λειτουργία των Σωματείων και των αθλητικών χώρων, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μπήκαν όλα τα τμήματα της Γυναικείας ομάδας. Στις προπονήσεις τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει αποφασίσει το Υπουργείο και για αυτόν τον λόγο όσες αθλήτριες (Γυναικεία & Ακαδημίες) επιθυμούν να ξεκινήσουν και αυτές θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσουν με τους προπονητές τους για να ενημερωθούν για την διαδικασία.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σχεδόν μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Στα «αγωνιστικά» μετά την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και την επικύρωση της βαθμολογίας όπως είχε διαμορφωθεί μέχρι την 14η αγωνιστική, ακολούθησε η απόφαση για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. Έτσι λοιπόν τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους των 11 ομάδων σε Βορρά και Νότο.

Σχετικά με τον προγραμματισμό για τη νέα χρόνια, κύριο μέλημα του Σωματείου είναι η στελέχωση της διοικούσας επιτροπής ώστε να μπορέσει η ομάδα να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και τις προκλήσεις όπως αυτές διαμορφώνονται από τις επιπτώσεις της Πανδημίας αλλά και τη μορφή του νέου πρωταθλήματος. Η νέα χρονιά προβλέπεται να είναι από τις πιο δύσκολες για όλα τα Σωματεία και ειδικά για τα αγωνιστικά τμήματα που αγωνίζονται σε Εθνικό επίπεδο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top