Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα για την ΑΕΛ, από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός μπαίνοντας δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε εύκολα με το ευρύ 3-0 της ΑΕΛ στο γήπεδο Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος της Super League 1. Ο  Άντονι Μουνιέ πέτυχε δύο γκολ, δημιούργησε το τρίτο που πέτυχε ο Ντάουντα και ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναιτωλικού επί της ΑΕΛ με 3-0 και στην έξοδο του από τις θέσεις του υποβιβασμού! Στο 53’ ο Μουνιέ εκμεταλλεύτηκε τη «γκέλα» του Μιχαήλ και άνοιξε το σκορ με πλασέ και οκτώ λεπτά μετά, ο Γάλλος έβγαλε υπέροχη ασίστ για τον Ντάουντα, ο οποίος σκόραρε για ακόμη μια φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του (2-0). Ο Μουνιέ βέβαια το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος καθώς στο 77ο λεπτό με υπέροχο σουτ, πέτυχε το 3-0.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Τζανακάκης (13’ λ. τρ. Τσιγγάρας), Μαλής, Λιάβας, Κέβιν, Ντάλσιο (86’ Λουσέρο), Ντίας, Ρόσα, Μουνιέ (86’ Αριγίμπι), Άλβαρεζ (80’ Μιμίτο), Ντάουντα

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μούζεκ (77’ Φίλιπ), Σετσέροβιτς (56’ Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος (77’ Πινάκας), Βινίσιους (56’ Ασούμπρε), Τόρζε (85’ Λουφάκης), Παπάζογλου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top