Η ομάδα της ΑΕΛ παρότι βρέθηκε να χάνει, έκανε την ολική ανατροπή και επιβλήθηκε τελικά με 3-1 του Βόλου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος της Super League 1. Σε ένα παιχνίδι με δύο πέναλτι και τρεις αποβολές. Δύο γκολ ο Τόρζε και ένα ο Μπούστος για τους νικητές. Ο Τσοκάνης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 15ο λεπτό, ο Βόλος άνοιξε το σκορ με το γκολ του Τσοκάνη. Στο 45+4' έγινε πέναλτι. Ο Οικονόμου έκανε χέρι για το Βόλο, άφησε την ομάδα του επίσης με 10 παίκτες αφού είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από την άσπρη βούλα, ο Τόρζε έφερε το ματς στα ίσα.
Στο 83ο λεπτό ο Τόρζε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς έκανε το 2-1 για την ΑΕΛ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπούστος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.


ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μουζέκ (76' Φιλίπ), Μάρκοβιτς (53' Ζίζιτς), Μιχαήλ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς (63' Ηλιάδης), Σετσέροβιτς (76' Μπούστος), Βινίσιου, Γκαζάλ, Τόρζε, Παπάζογλου (63' Ασούμπρε)

Βόλος (Ξηρόφωτος): Μελίσσας, Φεράρι, Οικονόμου, Διαμάντης, Λύρατζης, Μαξ, Τσοκάνης (53' Μπαλογιάννης), Ρούμπεν Ζοάο, Γκουαροτσένα, Τσαούσης (46' Δημόπουλος), Μάντζης (53' Μουνίθ).

Γκολ: 15' Τσοκάνης (Βόλος), 45+4', 83' Τόρζε (ΑΕΛ), 90+3' Μπούστος (ΑΕΛ)

Κίτρινες: Γκαζάλ (ΑΕΛ), Οικονόμου (Βόλος), Λύρατζης (Βόλος), Μπούστος (ΑΕΛ), Μουνίθ (Βόλος), Τόρζε (ΑΕΛ)

Κόκκινες: 38' Γκαζάλ (ΑΕΛ), 45+4' Οικονόμου (Βόλος), 67' Λύρατζης (Βόλος)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top