Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, μιλώντας στο κρατικό κανάλι

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου:
«Το βαθμολογικό κίνητρο το είχε ο Παναιτωλικός. Είναι τεράστιο ως κίνητρο. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε δώρο τα δύο πρώτα γκολ και κυρίως από ατομικά λάθη βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0. Είναι δύσκολο να αντιδράσεις τέτοια εποχή και να μπεις στο συγκεκριμένο ματς. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Θα πρέπει όλοι μαζί να επανέλθουμε σε προ κορωνοϊού κατάσταση και να κλείσουμε τη χρονιά έτσι όπως αρμόζει».

Για το αν χτίζει ήδη την επόμενη χρονιά: 
«Είναι δεδομένο ότι κοιτάζουμε και την επόμενη αλλά η φετινή χρονιά δεν έχει τελειώσει και το έχω τονίσει στα παιδιά. Εκπροσωπούμε μια φανέλα με τεράστια ιστορία και δεν αρμόζει σε εμάς να είμαστε αδιάφοροι λόγω και της προσπάθειας που είχε γίνει ως τώρα. Θα κάνουμε μια συζήτηση με τους παίκτες για να μπορέσουμε να το αλλάξουμε. Όσον αφορά το πλάνο για τη νέα χρονιά, σίγουρα θα δούμε και θα δοκιμάσουμε και κάποια παιδιά για να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε από αυτά, αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top