Ακόμα μια κακή εμφάνιση και βαριά ήττα για την ΑΕΛ, στα play out, αυτή τη φορά από τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Ο Ατρόμητος μπαίνοντας δυνατά από το πρώτο ημίχρονο επικράτησε εύκολα με το ευρύ 3-0 της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος της Super League 1. Ο Ντε Πο για τον Ατρόμητο έκανε την κούρσα από δεξιά, γύρισε στη μικρή περιοχή, ο Μπέρτος προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά έβαλε λάθος το πόδι του και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, στο 9ο λεπτό. Ο Ατρόμητος στο 52' βρήκε και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Μανούσο. Ο Γκέρκελι έβγαλε αρχικά την προβολή του Ντε Πο έπειτα από τη σέντρα του Νάτσου, με την μπάλα να καταλήγει στον Μανούσο, ο οποίος προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 για τον Ατρόμητο. Ο Ανδρούτσος βέβαια το καλύτερο γκολ το φύλαγε για το τέλος καθώς στο 74ο λεπτό με υπέροχο σουτ, πέτυχε το τελικό 3-0.

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς, Ραμπέγιο (77' Νταβιώτης), Ντε Πο, Ενσικουλού (55' Ανδρούτσος), Μανούσος (76' Βέλλιος).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Ναγκί, Ηλιάδης (46' Μπούστος), Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Μούζεκ (46' Φιλίπ), Τόρζε, Μπέρτος, Βινίσιους (46' Παπάζογλου), Ασούμπρε (71' Πινάκας).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top