Ο υπεύθυνος για θέματα επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε για την εκλογή του Λεωνίδα Μπουτσικάρη ως πρόεδρο της Super League, ενώ έδωσε τη δική του απάντηση στα λεγόμενα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια. Παράλληλα, απάντησε στον Αλέξη Κούγια, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «κάποιοι άνθρωποι έχουν κάνει επάγγελμα την λάσπη και τις προσωπικές κατηγορίες». Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κυριάκος Κυριάκος:
Αρχικά σημείωσε: «Ο επερχόμενος πρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου, ήταν αντίπαλος μας στις προηγούμενες εκλογές, πρέπει να παραδεχθούμε όλοι ότι έθεσε ψηλά τον πήχη στη διοίκηση, σε όλα τα επίπεδα της Super League. Ελπίζουμε αυτό τον πήχη να τον πάρει και να τον ψηλώσει ακόμα περισσότερο ο κύριος Μπουτσικάρης. Φυσικά, δεν είναι θέμα προσώπων, είναι θέμα συνεννόησης και σύμπνοιας, τουλάχιστον στα αυτονόητα και στην κοινή λογική».

Για τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας: «Κοιτάξτε, ή θα πρέπει όλοι να αποφασίσουμε ότι θα παίζουμε ένα επικοινωνιακό πινγκ-πονγκ κάθε φορά που λέει κάποιος “ένα” θα λέει ο άλλος “τρία” και αυτό το πράγμα θα έχει έναν φαύλο κύκλο, ή θα πρέπει να μπει ο καθένας στη θέση που του αρμόζει, κάποιοι άνθρωποι έχουν κάνει επάγγελμα την λάσπη, κάποιοι άλλοι έχουν κάνει επάγγελμα τις προσωπικές κατηγορίες, δεν θα “σηκώνουμε συνεχώς το γάντι”, ο ρόλος μας εδώ είναι θεσμικός, ήρθαμε να ψηφίσουμε για την επόμενη μέρα της Λίγκας και θέλουμε να φύγουμε – νομίζω όλες οι ομάδες- με την αισιοδοξία ότι πολλά από τα ανοικτά ζητήματα που θα βελτιώσουν το ποδόσφαιρο και θα κάνουν τις ομάδες πιο δυνατές, θα λυθούν με σύμπνοια».

Ερωτηθείς για το ποια είναι η άποψη του για το νέο πρόεδρο της Super League: «Πολύ καλή, είναι ένα καταρτισμένο στέλεχος, τον ψηφίσαμε, γιατί ακριβώς μας δίνει την εντύπωση περισσότερο από τον κύριο Κούγια, ότι είναι εδώ για να ενώσει».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top