Στην αντεπίθεση πέρασε ο Άκης Μάντζιος ο οποίος πήρε θέση σε όσα του καταλογίζει ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο πρώην πια τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, με μια αιχμηρή προσωπική δήλωση, ξεκαθαρίζει πως αν δεν ανακαλέσει άμεσα ο κ. Παπαϊωάννου τα όσα του καταλογίζει θα λογοδοτήσει για τον βρώμικο πόλεμο που έχει ξεκινήσει.
Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου άφησε αιχμές για την αγωνιστική εικόνα της Λαμίας κόντρα στον Πανιώνιο ρίχνοντας τα βέλη του στον Μάντζιο με συνέπεια να τερματίσει την συνεργασία τους.

Αναλυτικά η δήλωση του Άκη Μάντζιου:
Με αγανάκτηση παρακολουθώ το τελευταίο 24ωρο την συστηματική  εκστρατεία στοχοποίησης μου και σπίλωσης του ονόματός μου και της 30ετούς διαδρομής μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και της αποδόμησης του έργου μου στην ομάδα της Λαμίας από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας.
Αυτό είναι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την επιτυχημένη πορεία μιας ομάδας που πριν αναλάβω φλέρταρε με τον υποβιβασμό και άμα της αναλήψεως μου έφτασε πολύ κοντά στην 6 θέση και σε μια επικείμενη έξοδο στην Ευρώπη.
Είναι προφανές ότι την λάσπη επέλεξε ο μεγαλομέτοχος για να αποφύγει να πληρώσει όσα έχουμε συμφωνήσει επειδή δεν υπέκυψα στις πιέσεις να παραιτηθώ από τις νόμιμες αξιώσεις μου. ’

Η θα ανακαλέσει ή σύντομα θα λογοδοτήσει για τον βρώμικο πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον μου. Παιχνίδια εντυπώσεων εις βάρος μου δεν γίνονται ανεκτά. Τίποτα δε θα μείνει κρυφό ...
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top