Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο της, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…

Διαβάστε τι μας έστειλε
«Με πρωτοφανή ανυπομονησία η παγκόσμια αθλητική - και όχι μόνο - κοινότητα, παραμερίζοντας έστω και επ’ ολίγον το θέμα της πανδημίας του COVID-19, τελούσε εν αναμονή της απάντησης επί των αναφερομένων εκ μέρους του Σ.Φ. ΑΕΛ «Athens Club” για την «ευχή» του ΝΥΝ νεαρού αντιπροέδρου της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και μελλοντικού «ιδιοκτήτη» της.

Τα ακράδαντα και ακατάρριπτα επιχειρήματά του σε συνδυασμό με την επικουρική συνδρομή, την επιβράβευση και την περηφάνια του πατρός όντως δεν είναι δυνατό να παρέλθουν. Ωστόσο, άνευ αξίας και σημασίας παρήλθε το αφανιστικό «ευχολόγιο» του νεαρού, τόσο από τους ΤΕΩΣ όσο και τους ΝΥΝ Λαρισαίους που στελεχώνουν τη διοίκηση τής ΠΑΕ.

Η «ευχή» τού ανήλικου τότε, αλλά ενήλικου πλέον υιού για αφανισμό τής Α.Ε.Λ. ΔΕΝ παραγράφεται ούτε με δημόσια συγνώμη από την οικογένεια Κούγια.

Παρακαλούνται οι αρμόδιοι όπως ενημερώσουν τους άμεσα ενδιαφερόμενους!»

Δημήτρης Κ. Κούρος
*Στείλτε μας τα μηνύματά σας στο e-mail μας info@aelole.gr. Επίσης μέσω facebook τα μηνύματά σας εδώ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top