Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι τις δηλώσεις του κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, για τους πολύ σοβαρούς λόγους που αναφέρει για την απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου, αλλά και τη σημερινή δήλωση του κ. Αλέξη Κούγια που ακολούθησαν τις δηλώσεις του κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου τις αποστέλλει προς τους: 1. Πρόεδρο Super League κ. Λεωνίδα Μπουτσικάρη
2. Πρόεδρο ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο
3. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας
4. Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου
5. Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας κα Λουΐζα Ιωαννίδου

Η ΑΕΛ θα αναρτήσει στο site της Την Δευτέρα της προ ολίγων μηνών αναρτήσεις του αρχηγού της Κ19 της ΠΑΕ Λαμία Αντωνίου γιο εκπαιδευτικού, περί στημένων αγώνων της Κ19 της ΠΑΕ Λαμία οι οποίες αποσιωπήθηκαν από την ΠΑΕ Λαμία παρά το ότι δημοσιοποιήθηκαν σε όλα τα ΜΜΕ (sites κλπ της περιοχής).

Τις αναρτήσεις του αρχηγού της Κ19 της ΠΑΕ Λαμία η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αποστείλει την Τρίτη το πρωί στα ίδια θεσμικά όργανα που αποστέλλονται σήμερα οι δηλώσεις – καταγγελίες των κ.κ. Παπαϊωάννου και Κούγια.

 Η ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω του ότι πιθανώς δεν είναι γνωστές οι δηλώσεις του κ. Πανουργιά Παπαιωάννου στον ραδιοσταθμό της Λαμίας Lamia FM-1, οι οποίες αναπαρήχθησαν από το site lamiaole, αλλά και άλλα sites της περιοχής, με τις οποίες ο ίδιος ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου χαρακτήρισε στημένο το παιχνίδι Λαμία – Πανιώνιος αναδημοσιεύει το κείμενο των δηλώσεων:

«Πανουργιάς Παπαϊωάννου: Ένοιωσα προδομένος το βράδυ της Δευτέρας!

Δεν περίμενα ποτέ ότι η ομάδα μας η ΛΑΜΙΑ θα είχε μια τόσο ταπεινωτική ήττα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, οι παίχτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο “ακυβέρνητοι” σαν να στείλω εγώ ένα φορτηγό, χωρίς να δώσω στο οδηγό το δρομολόγιο που πρέπει να κάνει, θα περιφέρεται χωρίς προορισμό…”

Λόγια πίκρας, απογοήτευσης και συγκίνησης από τον μεγαλομέτοχο της ΛΑΜΙΑΣ Πανουργιά Παπαϊωάννου για τον ατυχή αγώνα της ομάδας μας με τον Πανιώνιο.
Και πρόσθεσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1:
“Μα ποιοι είμαστε η…Κάτω Ραχούλα που παίζαμε με την Μπαρτσελώνα και έβλεπα τα στοιχήματα τον παίζουν  στα ύψη;
Εμένα μπήκαν ψύλλοι στα αφτιά μου…”

“Δεν εμπιστεύομαι εύκολα ανθρώπους αλλά στην περίπτωση Μάντζιου του είχα δώσει τα κλειδιά και να πως την πάτησα, έχουμε πληρώσει τον κ.Μάντζιο μέχρι το τελευταίο ευρώ του συμβολαίου του,έχει πάρει την αμοιβή του μέχρι τέλους των αγωνιστικών ακόμη και αυτών που δεν είναι πλέον προπονητής,τώρα εκκρεμεί το πριμ παραμονής, θα το δούμε κι αυτό…”.

“Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί ο κ.Μάντζιος μετά τον αγώνα αντί να ρθει να πει δυό λόγια, γιαυτό και γι αυτό χάσαμε προτίμησε να αποφύγει την συνέντευξη στην ΕΡΤ και να φύγει, γιατί;”

Όσο για το μέλλον ο κ.Πανουργιάς τόνισε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να απομακρύνει παίχτες , βέβαιο λόγο στην σύνθεση του ρόστερ θα έχει και ο προπονητής ο κ.Πετράκης αλλά εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από τους παίχτες μας, θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα γιατί υπάρχει – όχι μόνο για μας για όλες τις ομάδες σαν την Λαμία – σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε περικοπές δαπανών για να επιβιώσουμε γιατί με αυτά τα δεδομένα το μέλλον μας είναι αβέβαιο, μια ομάδα S.L. έχει τεράστιο κόστος και χωρίς φιλάθλους δεν βγαίνουμε πέρα…”

Τέλος ο κ.Παπαιωάννου χαρακτήρισε γενναίο τον ποδοσφαιριστή Αντέτζο που ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, αυτο έπρεπε να το είχαν κάνει άλλοι πιο υπεύθυνοι αλλά προτίμησαν να σιωπήσουν ή να φύγουν, τουλάχιστον ο Αντέτζο έδειξε πόσο άντρας είναι, έχει άντερα και συναίσθηση αυτοκριτικής!
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top