Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και σε εφαρμογή του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων Super League, το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ενημερώνει τα εξής: Στον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΛ τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 θα εκδοθούν ονομαστικές διαπιστεύσεις σε περιορισμένο αριθμό, για τους επαγγελματίες δημοσιογράφους (μέλη Ενώσεων Συντακτών και ΠΣΑΤ), εκπροσώπους ΜΜΕ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναιτωλικού και επαγγελματίες φωτογράφους (μέλη ΕΦΕ). Επισημαίνεται ότι κάθε ΜΜΕ μπορεί να διαπιστεύσει έως ΕΝΑ δημοσιογράφο.

Λόγω των μέτρων ασφαλείας και των αποστάσεων που προβλέπονται μεταξύ των θέσεων εργασίας, τα δημοσιογραφικά θεωρεία (εκτός των εκπροσώπων του τηλεοπτικού παρόχου και των στατιστικών υπηρεσιών) θα φιλοξενήσουν 4 εκπροσώπους ραδιοφωνικών σταθμών και 10 εκπροσώπους των λοιπών Μέσων.

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα πρέπει να αποστείλουν αίτημα (με αναλυτικά στοιχεία) για την έκδοση ονομαστικής διαπίστευσης ΕΝΟΣ συνεργάτη τους, έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 και ώρα 12.00, ηλεκτρονικά στο mail: press@panetolikos.gr Μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας δεν θα γίνει δεκτό κανένα αίτημα.

Όσοι διαπιστευτούν θα προσέλθουν την ημέρα του αγώνα (80 λεπτά πριν την έναρξή του) στην είσοδο του γηπέδου (είσοδος δημοσιογράφων, επί της οδού Βλοχού), έχοντας συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το Δελτίο καταγραφής της ΓΓΑ για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση (κατεβάστε το έντυπο ΕΔΩ). Θα ακολουθεί θερμομέτρηση και παραλαβή της διαπίστευσης, με την προσκόμιση του αντίστοιχου αποδεικτικού στοιχείου ταυτοπροσωπίας.

Για όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η χρήση ΜΑΣΚΑΣ που πρέπει να φέρουν κατά την είσοδό τους και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο. Συστήνεται και η χρήση γαντιών. Στα δημοσιογραφικά θεωρεία εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και οι αποστάσεις μεταξύ των θέσεων εργασίας. Δεν επιτρέπεται η μετακίνησή τους σε άλλους χώρους, παρά μόνο στη διαδρομή από την είσοδο του γηπέδου στα δημοσιογραφικά θεωρεία και μετά τη λήξη του αγώνα το αντίστροφο.

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ενημερώνει επίσης ότι μετά τη λήξη του αγώνα ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, ενώ ΔΕΝ θα γίνουν δηλώσεις στη μεικτή ζώνη. Οι χώροι αυτοί παραμένουν εκτός λειτουργίας και δεν επιτρέπεται η παραμονή κανενός.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top