Ο Σέρβος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, σε δηλώσεις του ενόψει της επανέναρξης της Super League και του αγώνα με την ΑΕΛ τόνισε πως θέλει η ομάδα του να δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο όλη τη δουλειά που έκανε τελευταία. Αναλυτικά o Μίλαν Ράσταβατς:
Για την επανέναρξη: 
«Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για όλες τις ομάδες λόγω της κατάστασης. Στην αρχή υπήρχε μια περίοδος που φαινόταν ότι ήταν περίοδος ξεκούρασης αλλά δεν ήταν περίοδος ξεκούρασης. Στη συνέχεια μπήκαμε στις προπονήσεις, φαινόταν ότι ήταν περίοδος προετοιμασίας η οποία δεν ήταν ακριβώς μια περίοδος προετοιμασίας και τώρα ξεκινάμε να παίζουμε τα παιχνίδια. Μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς αλλά και πάλι υπάρχει ερωτηματικό το κατά πόσο θα είναι ανταγωνιστικό το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων από δω και πέρα».

Για την κατάσταση που έχει να διαχειριστεί: 
«Είναι κάτι το πρωτόγνωρο, όχι μόνο για εμάς για όλες τις ομάδες στον κόσμο. Είναι μια περίοδος που όλοι θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο στόχος μας και θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Εχουμε ως οδηγό το γερμανικό πρωτάθλημα αλλά είναι αλήθεια ότι και στη Γερμανία είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα».

Για τον τρόπο που δούλεψε η ομάδα: 
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο τον οποίο δουλέψαμε όλες αυτές τις μέρες και στην περίοδο της διακοπής αλλά κι όταν επιστρέψαμε στις προπονήσεις. Δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο που είχαμε πριν αλλά είμαι αισιόδοξος ότι η δουλειά που κάναμε θα φανεί στο γήπεδο».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top