Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Τρίπολης, στον «Arcadia 93.8», για τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΛ.

Αναλυτικά ο Μίλαν Ράσταβατς:
Καλησπέρα κόουτς και συγχαρητήρια για τη νίκη. Πώς μπορείς να περιγράψεις αυτή τη νίκη;
«Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι μετά από όλη αυτή την κατάσταση που περάσαμε, αλλά ξέρετε δύσκολο είναι μόνο το πρώτο βήμα, το κάναμε και είμαστε χαρούμενοι».

Είδαμε ένα παιχνίδι που ο Αστέρας είχε δυο πρόσωπα, στο πρώτο δεν είχε φάσεις και ρυθμό, ενώ στο δεύτερο μέρος άλλαξε πλήρως η εικόνα του.
«Πράγματι ακριβώς έτσι ήταν η εικόνα μας, όμως θεωρώ πως η άνοδος μας στο δεύτερο μέρος οφείλεται και στην πτώση της θερμοκρασίας. Διορθώσαμε στην ανάπαυλα αυτά που δεν μας άρεσαν στο πρώτο μέρος και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Βήμα - βήμα θα επιστρέψουμε στην κατάσταση που ήμασταν, δεν είναι εύκολο».

Σχετικά με την κατάσταση του τραυματισμού του Λουίς Φερνάντεθ που πέτυχε ένα υπέροχο γκoλ.
«Πράγματι ήταν ένα φανταστικό γκολ και χαιρόμαστε που το πέτυχε παίκτης της ομάδας μας. Έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».

Ο Αστέρας παίζει κόντρα στον Πανιώνιο μια ομάδα που παρέμεινε ζωντανή μετά την νίκη, έχει αρχίσει ήδη η συγκέντρωση γι΄αυτό το ματς;
«Πολύ σωστά, έχουμε ήδη ξεκινήσει να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι, η κατάσταση είναι δύσκολη στο ποδόσφαιρο πλέον και θα επικεντρωθούμε πιο πολύ στη δική μας ομάδα και όχι τόσο στον αντίπαλό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top