Στον... αέρα βρίσκεται η επανέναρξη της Super League 2. Μερικές ομάδες δείχνουν διάθεση για να αγωνιστούν ξανά, αλλά τα πάντα θα κριθούν στην σύσκεψη που θα γίνει την Τετάρτη (03/06) και ώρα 14:00 στο γραφεία της Ένωσης, στην οποία θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποί τους, αλλά και αυτοί της Football League. Στο τραπέζι αναμένεται να πέσουν προτάσεις για το μέλλον των κατηγοριών, με την ΑΕ Καραϊσκάκης να καταθέτει τη μία από αυτές, η οποία αφορά την αναδιάρθωση των τριών πρώτων κατηγοριών.
Μετά πάντως τη δημοσιοποίηση σήμερα της ΚΥΑ για τον αθλητισμό, γίνεται σαφές πως την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου επιτρέπεται η επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων με την υποσημείωση να υπάρξει προετοιμασία 4 εβδομάδων.
Στην Super League 2 οι ομάδες έχουν πάρει την άδεια να προπονηθούν ατομικά εδώ και μία εβδομάδα ουσιαστικά, οπότε μένουν άλλες τρεις εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει πως εάν αποφασιστεί η επανέναρξη και το πρωτόκολλο τηρηθεί από κάθε σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας, η επανέναρξη θα γίνει είτε το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου, είτε μία εβδομάδα αργότερα.
Φυσικά, στο τραπέζι θα υπάρξει και το θέμα της αναδιάρθρωσης της Super League 2 και της Football League, με την αύξηση των ομάδων στις δύο αυτές κατηγορίες να θεωρούνται δεδομένη. Την ίδια ώρα, μένει να δούμε τι θέση θα έχουν αρκετοί σύλλογοι της SL2, όπως ο Απόλλων Σμύρνης που είναι κάθετος στη συνέχεια της διοργάνωσης για τους δικούς του λόγους, ενώ ποια πρόταση θα υπάρξει για τη συνέχεια αλλά και τη νέα σεζόν, που θα είναι κρίσιμη από πλευράς εσόδων αφού θα είναι μειωμένα, από την διοργανώτρια αρχή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top