Στο παιχνίδι της κορυφής της βαθμολογίας των πλέι άουτ βρίσκονται ο Ατρόμητος και η ΑΕΛ, που θα βρεθούν αντίπαλοι στο Περιστέρι. Οι δύο ομάδες θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με μια καλή πορεία, με τον Ατρόμητο να αναζητά την πρώτη του νίκη. Ο Ατρόμητος
Έχασε στην Ξάνθη την Τετάρτη, αφού είχε ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες. Είναι η μοναδική ομάδα, που δεν έχει κάνει νίκη στα πλέι άουτ.

Η ήττα από την Ξάνθη ήταν η πρώτη μετά από τέσσερα παιχνίδια, όπου είχε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.
Οι δύο νίκες που έκανε στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου είναι οι μοναδικές στα 14 τελευταία επίσημα παιχνίδια του.
Δεν σκόραρε στην Ξάνθη, αφού είχε σκοράρει στα τέσσερα προηγούμενα. Αμέσως πριν δεν είχε σκοράρει σε εννέα επίσημα παιχνίδια.

Στην κανονική περίοδο
Έκλεισε την κανονική περίοδο με δύο νίκες, εντός με την Ξάνθη και στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, αλλά δεν πρόλαβε την εξάδα, χάνοντάς την για δύο βαθμούς.
Πριν από τις δύο νίκες είχε πέντε σερί ήττες και έξι παιχνίδια χωρίς νίκη.
Νίκησε τον Άρη 2-1, αφού τα πέντε προηγούμενα έληξαν 1-0, το ένα υπέρ του και τέσσερα εναντίον του.
Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο δεν σκόραρε σε έξι αγώνες πρωταθλήματος. Οι έξι αγώνες χωρίς γκολ αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του. Κατέρριψε το προηγούμενο των πέντε αγώνων, που το είχε κάνει το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 1972.

Αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Άρη στα προημιτελικά.

Ο Ατρόμητος εντός έδρας
Έχει μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αυτή με την Ξάνθη στο τελευταίο εντός έδρας της κανονικής περιόδου. Υπολογίζοντας και το Κύπελλο είναι η μοναδική νίκη στα επτά τελευταία επίσημα.
Έχει βάλει από ένα γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια, με Ξάνθη και Λαμία, αφού δεν είχε σκοράρει στα πέντε προηγούμενα!

Έχει δύο ήττες στα 10 τελευταία πρωταθλήματος, από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η ΑΕΛ
Νίκησε στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου τον Αστέρα Τρίπολης, για να σπάσει το ρόδι για το 2020. Νίκησε και το Βόλο στο τρίτο παιχνίδι των πλέι άουτ, αφού είχε ξεκινήσει με δύο ήττες.

Οι νίκες με Αστέρα και Βόλο είναι οι μοναδικές στα 13 τελευταία πρωταθλήματος, έχοντας σε αυτά έξι ήττες και πέντε ισοπαλίες.

Έβαλε τρία γκολ στο Βόλο, ωστόσο έχει σκοράρει μόνο σε πέντε από τα 12 τελευταία παιχνίδια της.

Δεν έχει ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία, αφού είχε τρεις στα τέσσερα προηγούμενα.

Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έβαλε πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αφού στα εννέα προηγούμενα δεν είχε βάλει ούτε γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στην κανονική διάρκεια
Κατάφερε να μην χάσει σε δύο περιπτώσεις που βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ. Η μία με τον Παναιτωλικό τέλος Ιανουαρίου, που ισοφάρισε 2-2 από 0-2. Το έκανε όμως νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, και στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη εκεί μάλιστα νίκησε με 3-2. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της που κατάφερνε κάτι τέτοιο. Να γυρίσει εκτός έδρας παιχνίδι που ήταν δύο γκολ πίσω.

Στο Κύπελλο αποκλείστηκε από την Καλαμάτα, ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ, στη φάση των «32».


Η ΑΕΛ εκτός έδρας
Έχασε 3-0 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό

Προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, σε Ηράκλειο, Λαμία και Βόλο, όλες με 0-0! Είχε χάσει και τα τρία προηγούμενα, από Ολυμπιακό, Ξάνθη και ΑΕΚ.

Δεν έχει νίκη στα οκτώ τελευταία, με τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στα τέλη Οκτωβρίου.
Δεν σκόραρε στα τέσσερα τελευταία, αν και είχε σκοράρει σε επτά από τα εννέα πρώτα της εκτός.


Μεταξύ τους
Ο Ατρόμητος συνέχισε και φέτος την παράδοση με αντίπαλο την ΑΕΛ. Και πάλι δεν έχασε, φτάνοντας τα εννέα παιχνίδια χωρίς ήττα από τη θεσσαλική ομάδα. Ο Ατρόμητος έχει κερδίσει τα έξι από αυτά και άλλα τρία είναι ισόπαλα.
Η ΑΕΛ έχει να κάνει νίκη από τον Ιανουάριο του 2008, 2-0 τότε στο Αλκαζάρ. Είναι η μοναδική της νίκη στα 12 τελευταία.


Μεταξύ τους με τον Ατρόμητο γηπεδούχο

Η ΑΕΛ πήρε 1-1 τον περασμένο Αύγουστο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, φτάνοντας τις έξι ισοπαλίες σε 11 επισκέψεις στον Ατρόμητο. Δεν τον έχει νικήσει ποτέ στο Περιστέρι για την Α’ Εθνική.

Η ΑΕΛ έχει πετύχει ένα γκολ στα πέντε τελευταία της παιχνίδια στο Περιστέρι, ενώ ο Ατρόμητος έχει βάλει επτά σε αυτά τα παιχνίδια.

Η ιστορία
Νίκες Ατρομήτου: 8
Ισοπαλίες: 9
Νίκες ΑΕΛ: 5


Με γηπεδούχο τον Ατρόμητο
Νίκες Ατρομήτου: 5
Ισοπαλίες: 6
Νίκες ΑΕΛ: 0

Τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου
25.08.2019: Ατρόμητος – ΑΕΛ 1-1
(18’ σουτ Νάτσος – 44’ σουτ Μιλοσάβλιεβιτς)
15.12.2019: ΑΕΛ – Ατρόμητος 1-2

(43’ πέναλτι Φατιόν – 5’ σουτ Ούμπιδες, 20’ σουτ Ουγκράι)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top