Δημοσιοποιείς συνεχώς επιστολές ενός προσώπου που διαφεύγει στο εξωτερικό ονόματι Δημήτρης Κούρος και σε ρωτώ με ποιο δικαίωμα δημοσιοποιείς κατ επανάληψη όλες αυτές τις επιστολές οι οποίες έχουν σκοπό μόνο τη δυσφήμηση μου.

Σε ρωτώ, ποιος είναι αυτός ο παράγοντας του ποδόσφαιρου και της κοινωνίας της Λάρισας του οποίου δημοσιοποιείς τις επιστολές;

Και σε ρωτώ εάν όπως έχεις νομική υποχρέωση διασταύρωσες την αλήθεια του περιεχομένου των επιστολών του συγκεκριμένου ατόμου προτού τις δημοσιοποιήσεις.

ΕΠΕΙΔΗ προτίθεμαι να μηνύσω και να ενάγω και τον συντάκτη της επιστολής, αλλά και εσένα που τα δημοσιοποιείς και έτσι συντελείται νομικά και η προσβολή της προσωπικότητας μου.

ΕΠΕΙΔΗ αυτή τη συμπεριφορά την επιδεικνύεις κατά σύστημα και κατ’ επάγγελμα.

ΣΕ ΚΑΛΩ:
1.       Να απαντήσεις στα ερωτήματα μου σήμερα
2.       Να μου γνωστοποιήσεις τα στοιχεία επικοινωνίας με τον Δημήτρη Κούρο (αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση κατοικίας, email)
3.       Να κατεβάσεις αμέσως από την ιστοσελίδα σου όλες τις επιστολές, όχι μόνο του συγκεκριμένου προσώπου, αλλά και όλων όσων με δυσφημούν, εκτός αν έχεις διασταυρώσει την αλήθεια των περιεχομένων τους
4.       Να μου ζητήσεις άμεσα συγγνώμη για τη δημοσιοποίηση αυτών των επιστολών

ΑΛΛΩΣ σου δηλώ ότι σήμερα θα σε μηνύσω και θα ζητήσω να εφαρμοστεί εις βάρος η αυτόφωρη διαδικασία, διότι όσο διατηρείς ανηρτημένες αυτές τις επιστολές διαπράττεις εις βάρος μου το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως δια του Τύπου.

Υ.Γ αυτονόητο είναι ότι αφού κατεβάσεις τις επιστολές θα ανεβάσεις στο site σου αυτήν την εξώδικη πρόσκληση την οποία σου αποστέλλω

Λάρισα 8/7/2020
Ο εξωδικώς δηλών
Αλέξιος Κούγιας
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top