Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ, Αντιδήμαρχος καθημερινότητας σήμερα στον Δήμο Λαρισαίων, Γιάννης Αλεξούλης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM λέγοντας αρχικά για την ΑΕΛ: «Αυτό που ήταν παλιά η ΑΕΛ δυστυχώς το έχει χάσει. Η τριβή έχει να κάνει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής. Δεν είναι σαν την ομάδα που ενέπνεε τον κόσμο, που ένωνε την πόλη, δεν έχει την αύρα που είχε στην Ελλάδα και τον σεβασμό. Έχει γίνει ομάδα επαγγελματική. Δεν έχει το κοινωνικό κομμάτι που είχε με την πόλη. Έχει γίνει κυρίως ομάδα προσωπική»! Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και το αν έπρεπε να μείνει ή όχι ο Φερέιρα:
«Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, αλλά από μακριά. Θυμάστε όλοι ήθελαν να φύγει ο Λουτσέσκου. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να αλλάζουν ποδοσφαιριστές ή προπονητές. Αν αναλύσουμε τα στοιχεία στο τι έφταιξε στον ΠΑΟΚ και σε κάθε μεγάλη ομάδα, πολλοί προσπαθούν εκ των έσω να βρουν τα αίτια που μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που κάποιοι θέλουν να είναι. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τη σύμπνοια που είχε πέρσι, όπου είχε νοοτροπία νικητή και παρουσίασε σταθερότητα και δυναμική. Φέτος ίσως η κόντρα με τον Ολυμπιακό και τα προβλήματα που έντεχνα τα δημιούργησε ο Ολυμπιακός, γιατί έχει την εξυπνάδα, την πονηριά και τη βρωμιά να το κάνει, επηρέασαν τον ΠΑΟΚ που… τσίμπησε και έχασε το βηματισμό του χάνοντας τη σταθερότητα που είχε σαν ομάδα. Και οι τραυματισμοί έπαιξαν ρόλο».

 Για το αν ο Φερέιρα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, εφόσον στηριχθεί:
«Το παιχνίδι του προπονητή είναι πολύ σύνθετο. Τη μια χρονιά η ΑΕΛ πήρε πρωτάθλημα και έπειτα έφτασε κοντά να υποβιβαστεί. Είναι πολλά τα αίτια. Μπορεί ένα μικρό στοιχείο, μια μικρή παρεμβολή να την επηρεάσει τόσο που να χάσει πολλά. Δεν ξέρω τα πραγματικά αίτια»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top