Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας μίλησε για όλους και για όλα στον FOCUS FM 103,6 κάνοντας επίθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη και χαρακτηρίζοντας τον ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου είπε : “Το σωστό είναι να γίνει τελικός στο ΟΑΚΑ, δεν μπορεί να γίνει σε άλλο γήπεδο. Πρέπει η ΕΠΟ να αποφασίσει και να γίνει στο ΟΑΚΑ. Από το να πάνε να παίξουν στο Χαριλάου, καλύτερα να έρθουν στην Λάρισα”.

Για την μετακόμιση στο Αλκαζάρ : “Εγώ θα πληρώσω για να φτιάξω τον αγωνιστικό χώρο, τα δημοσιογραφικά, τα αποδυτήρια και τον ηλεκτρονικό πίνακα στο Αλκαζάρ, αλλά θα πληρώσω μια φορά και όχι αυτό που γίνεται στο AEL FC Arena.

Φέτος έχω δώσει συνολικά 2.200.000 ευρώ για το γήπεδο και στο γήπεδο δεν έχουμε καμία δικαιοδοσία. Η ανακατασκευή με συντηρητικούς υπολογισμούς θα κοστίσει περίπου 350.000 ευρώ αλλά ξαναλέω ότι θα τα δώσω μια φορά. Μου έλεγε η επιτροπή σταδίου μου έλεγε ότι υπάρχει πρόβλημα στο Αλκαζάρ με την στατικότητα, η νέα επιτροπή σταδίου μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα.

Μου είπαν ότι είναι βέβαιο ότι θα κριθεί κατάλληλο και να γλιτώσω ένα ποσό πάνω από τα 2.000.000 ευρώ. Ο Πηλαδάκης πήρε τα τουρνικέ από το Αλκαζάρ και τα πήγε στο AEL FC Arena, το Αλκαζάρ θα γίνει πολύ ωραίο. Είναι από τα γήπεδα που θα είναι από τα πιο ωραία στο πρωτάθλημα.

Από την πολιτεία δεν πήρα ούτε ένα ευρώ για το Αλκαζάρ και ούτε θα πάρω. Αν περίμενα να πάρω λεφτά από την πολιτεία, τότε θα πηγαίναμε στο Αλκαζάρ το 2025″.


Για τις καταθέσεις του Μελισσανίδη – Αλαφούζου: «Εδώ ο Μελισσανίδης βγήκε ο αρχάγγελος της κάθαρσης! Ποιος ο Μελισσανίδης;

Παίρνει τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΚΕΔ και του ζήταγε να αλλάξει τον διαιτητή του αγώνα Παναχαϊκής – ΑΕΚ και μετά από μια εβδομάδα τον έδειραν! Θέλει δηλαδή ο Μελισσανίδης να καθαρίσει το ποδόσφαιρο; Επανήλθε δηλαδή σαν σωτήρας ο Μελισσανίδης; 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top