Ο Ισλανδός γκολκίπερ, Ογκμουντορ Κρίστινσον, θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, καθώς η ΑΕΛ ανακοίνωσε την παραχώρηση του. Ο 31χρονος τερματοφύλακας, Ογκμουντορ Κρίστινσον, μίλησε στο gazzetta. Αναλυτικά ο Ογκμουντορ Κρίστινσον
«Νιώθω πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Είναι τιμή για εμένα που πάω στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος και μία μεγάλη ευρωπαϊκή. Με περιμένει πάρα πολύ σκληρή δουλειά. Θέλω να δείξω σε όλους τι μπορώ να πετύχω ως παίκτης. Παράλληλα νιώθω και ευγνώμων στην ΑΕΛ για τα δύο χρόνια που πέρασα εδώ και θέλω να ευχαριστήσω και τους μάνατζέρ μου»,

Ο Κρίστινσον θα έχει πλέον και την ευκαιρία να εμφανιστεί στην κορυφαία διασσυλογική διοργάνωση, το Champions League. 
«Αποτελούσε έναν προσωπικό στόχο. Οταν αποφάσισα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ήθελα να πάω σε μία μεγάλη ομάδα και να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Αλλά να σου πω κάτι. Τώρα ξεκινάει η σκληρή δουλειά. Τώρα είναι που πρέπει να δουλέψω σκληρότερα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω σκληρά, μου αρέσει η δουλειά και θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του, που είναι η κατάκτηση τροπαίων και να είμαστε στις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες».

Οσο για τον κόσμο, ο έμπειρος τερματοφύλακας ελπίζει να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης», αφού παραμένει «ανοικτό» πότε θα επιστρέψουν, λόγω του Covid 19, οι φίλαθλοι στα γήπεδα. 
«Ξέρω τι είναι να παίζεις στο Καραϊσκάκη. Το έχω δει στην τηλεόραση, το έχω βιώσει και με την ΑΕΛ. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα, δίνει στους παίκτες έξτρα ενέργεια και ανυπομονώ να το ζήσω. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη».

Πάντως πριν βρεθεί στου Ρέντη, έχει μία... εκκρεμότητα. «Θέλω να τελειώσω καλά τις υποχρεώσεις μου στην ΑΕΛ. Απομένουν δύο ματς».    
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top