Κανένας ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να έχει παρουσία σε όλους τους αγώνες την ομάδας του στη σεζόν. Τους 36 δηλαδή για τις ομάδες των πλέι οφ και τους 33 αγώνες για τις ομάδες των πλέι άουτ. Ο Δημήτρης Λημνιός είναι ο μοναδικός που έφτασε τους 35 αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Ήταν ένας από τους τέσσερις (Κρίστινσον, Ζοζέ Σα και Φετφατζίδης οι άλλοι) που δεν έχασαν αγώνα από τους 26 της κανονικής διάρκειας. Και συνέχισε και στα πλέι οφ. Οι άλλοι τρεις έκαναν...απουσίες όμως.

Έστω και αν οι οκτώ ήταν ως αλλαγή, ο Λημνιός σέρνει το χορό των συμμετοχών, με άλλους επτά να έχουν από 34 αγώνες. Ανάμεσα σε αυτούς τους επτά, είναι τρεις παίκτες του Άρη, αλλά και δύο αδέλφια, ο Δημήτρης και ο Κώστας Γιαννούλης.

Από τις ομάδες των πλέι άουτ, μόνο ένα παιχνίδι έχασαν τρεις παίκτες, Καρασαλίδης, Ρόμανιτς και Κρίστινσον. Ο τελευταίος μάλιστα έχασε ένα σερί παρουσίας δύο σεζόν! Άλλοι επτά ποδοσφαιριστές έχασαν δύο παιχνίδια.

Με τις ομάδες των πλέι οφ
35 αγώνες: Δημήτρης Λημνιός (ΠΑΟΚ)
34 αγώνες: Κάρολ Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Γιαννούλης (ΠΑΟΚ) , Λίντσεϊ Ρόουζ (Άρης), Μπρούνο Γκάμα (Άρης), Λούκας Σάσα (Άρης), Κώστας Γιαννούλης (ΟΦΗ), Γιουσέφ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός)

Με τις ομάδες των πλέι άουτ
32 αγώνες: Αριστοτέλης Καρασαλίδης (Ξάνθη), Λάζαρ Ρόμανιτς (Λαμία), Έγκμουντουρ Κρίστινσον (ΑΕΛ)
31 αγώνες: Δημήτρης Σταυρόπουλος (Πανιώνιος), Φάμπιο Στάρτζεον (Ξάνθη), Φράνκο Φεράρι (Βόλος), Τάσος Τσοκάνης (Βόλος), Ντανιέλ Αντέτζο (Λαμία), Σκαρντουέλι Βάντερσον (Λαμία), Γιώργος Μανούσος (Ατρόμητος).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top