Την -αναμενόμενη- πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία, αλλά και τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, όπου πρόεδρος αναλαμβάνει ο Αχιλλέας Μπέος, ανακοίνωσε ο Βόλος ΝΠΣ, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου. Ο δήμαρχος του Βόλου «σε μία κρίσιμη καμπή για την ομάδα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση, «ανέλαβε την ευθύνη να την οδηγήσει ακόμα πιο ψηλά». Μαζί του στο νέο Δ.Σ. θα βρίσκονται οι Γιώργος Τόρης, Νίκος Ιμεράι, Ιωάννης Γκρίνιας, Χρήστος Χρήστου, Νίκος Βαβανέλος, Σταύρος Γιαγιάς, Αντώνης Κουτσουδάκης, Κώστας Νταόπουλος.
Σε ό,τι αφορά το πόστο του προπονητή, ο «εκλεκτός» της διοίκησης είναι ο 61χρονος Σάκης Τσιώλης, ο οποίος είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Αχιλλέα Μπέο (στον Ολυμπιακό Βόλου). Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους μετά από περίπου ένα χρόνο, καθώς η τελευταίου δουλειά ήταν στην Παναχαϊκή, απ΄ όπου αποχώρησε στο τέλος της σεζόν 2018-19, ενώ στη Super League είχε εργαστεί τελευταία φορά στην Κέρκυρα, απ΄ όπου έφυγε τον Ιανουάριο του 2018. Βοηθός του Τσιώλη θα είναι ο Γιώργος Μπράτσος.
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Μπέος έκανε έκκληση στις άλλες δύο ομάδες της πόλης, τον Ολυμπιακό και τη Νίκη Βόλου, να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το ΝΠΣ. «Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό και την οικονομική κρίση. Είναι μια τελευταία ευκαιρία. Καλώ τις άλλες δύο ομάδες της πόλης, και δεν μιλάω για τους 10-15 χαβαλέδες που ζουν για την κόντρα, να συμμετέχουν.
Το 2011 με τον Ολυμπιακό Βόλου, έγινε ένα θαύμα και ήταν θέμα χρόνου πότε μια ομάδα θα υπάρχει μια και μοναδική ομάδα στην πόλη, που θα εκπροσωπεί το νομό, τότε βρέθηκαν άνθρωποι εγκληματίες που κατέστρεψαν κάτι πολύ όμορφο, κάτι πολύ δυνατό και δεν δίστασαν να οδηγήσουν εμένα στη φυλακή και να εξυπηρετήσουν πολιτικές φιλοδοξίες, σπιλώνοντας συνειδήσεις. Τότε ήμασταν κοντά σε ένα όνειρο χιλιάδων πολιτών, ο Βόλος να μεγαλουργεί και στο ποδόσφαιρο.
Σήμερα, γίνεται ένα ανάλογο εγχείρημα και κάνω έκκληση σε όλους. Δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνουν πολλά. Η ισχύς εν τη ενώσει μπορεί να οδηγήσει τον Βόλο στην κορυφή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Βόλου και συνέχισε:
«Η πόλη του Βόλου δεν μπορεί να έχει τρεις ομάδες. Τη θέση του ΝΠΣ, θα μπορούσε να την έχει ο Ολυμπιακός ή η Νίκη. Το έχει αποδείξει η ιστορία, αν κάτι δεν πετύχει, έρχεται μια πλήρης απαξίωση. Τι θέλει η πόλη, μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, που θα τη σέβονται αντίπαλοι και φίλοι; Η πλειοψηφία του κόσμου θέλει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο Βόλος είναι ένας ενιαίος Δήμος. Εγώ δεν διαχωρίζω Βόλο και Νέα Ιωνία, θέλω το καλό όλης τη πόλης.
Στο κομμάτι του ποδοσφαίρου, να μπορούμε να τον κάνουμε να πρωταγωνιστεί. Η παρουσία μου εδώ, μετά από την απόφαση του Πρωτοδικείου, δεν θα είναι για πάντα. Καλώ στους παράγοντες Ολυμπιακού και Νίκης να έρθουν εδώ να αναλάβουν και να πάρουν θέση στο ΔΣ.
Αν δεν δεχτούν, καλώ τους υγιείς επιχειρηματίες, όχι αυτούς που θέλουν να κάνουν παιχνίδια με στοίχημα. Η ομάδα δεν χρωστάει ούτε ευρώ, ξόφλησε όλες τις υποχρεώσεις της από την 1η Μαρτίου, υπάρχουν εκκρεμότητες από το συνδρομητικό κανάλι υπέρ της. Η ομάδα έχει υγεία, έχει βάσεις, δεν έχει οφειλές. Προσωρινά θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα αυτή και ελπίζω σύντονα να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος να αναλάβει την ομάδα».
Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι θα εκπροσωπεί ο ίδιος τον Βόλο στη Super League, ενώ δεν «άνοιξε τα χαρτιά του» αναφορικά με τη θέση που θα κρατήσει στο Δ.Σ. της Δευτέρας (27/07), σχετικά με την αναδιάρθρωση.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top