Τα πλέι άουτ της Super League ολοκληρώθηκαν και άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την αναδιάρθρωση. Με τα τωρινά δεδομένα: Ο Πανιώνιος υποβιβάζεται στην Super League 2 και η Ξάνθη δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με τον 2ο της Super League 2.  Ωστόσο, ζήτημα μπαράζ δεν τίθεται, αφού η 2η κατηγορία έχει από καιρό αναστείλει τη λειτουργία. Αρα η Ξάνθη μένει όπως όλα δείχνουν στην κατηγορία. Μπροστά μας υπάρχει ένας δρόμος με τέσσερα παρακλάδια και το ερώτημα είναι σε ποιο θα βαδίσει η Super League.

Ας δούμε τα σενάρια του gazzetta:
Υποβιβάζεται ο Πανιώνιος, προβιβάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα και οι ομάδες παραμένουν 14
Δεν υποβιβάζεται κανείς, προβιβάζονται ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης και την επόμενη σεζόν θα είναι στην SL 16 ομάδε
Υποβιβάζεται ο Πανιώνιος, προβιβάζονται ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και την επόμενη σεζόν θα είναι στην SL 16 ομάδες
Δεν υποβιβάζεται κανείς, προβιβάζονται ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Λεβαδειακός και την επόμενη σεζόν θα είναι στην SL 18 ομάδες.
Τα παραπάνω είναι τα 4 σενάρια για την επόμενη ημέρα και ο τόπος... βοά ότι το πρώτο συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες (κατά μία πηγή μηδαμινές). Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές, το «18» ακούγεται πολύ και η τελική απόφαση ανήκει στην ΕΠΟ.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top