Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι προπονήσεις της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΛ για τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και ώρα 17:00 στα αποδυτήρια της Θύρας-3 του σταδίου Αλκαζάρ δίνεται το πρώτο ραντεβού της περιόδου για τις αθλήτριες της Ακαδημίας.
Η Ακαδημία φέτος θα αποτελείται από αθλήτριες γεννημένες από το 2004 έως το 2014.
Προπονητής και τη νέα χρονιά θα συνεχίσει να είναι ο πολύπειρος Αχιλλέας Μαστοροδήμος ενώ προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας θα είναι ο Ευριπίδης Βακουφτσής.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΛ λειτουργεί ανελλιπώς από το 2014 όταν και δημιουργήθηκε η ομάδα, με στόχο να προσφέρει έναν ιδανικό τρόπο άθλησης για όλες τις κοπέλες, όπου θα συνδυάζεται η διασκέδαση με την σωστή εκγύμναση, ενώ τα αποτελέσματα της επιτυχημένης λειτουργίας της αποτυπώνονται στις αρκετές αθλήτριες της που στελεχώνουν αυτήν τη στιγμή το Γυναικείο τμήμα, όπως και στις πολλές παρουσίες αθλητριών μας στις Εθνικές ομάδες.
Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της πανδημίας οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουνε θέσει Πολιτεία και ΕΠΟ και για αυτό το λόγο δεν θα γίνεται δεκτή στις προπονήσεις καμία αθλήτρια, εάν προηγουμένως δεν έχει ενημερωθεί για τις διαδικασίες που απαιτούνται από την Γραμματεία του τμήματος.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 31/8/2020 και κάθε απόγευμα (17:30 – 20:00) στα γραφεία της Θύρας-3 του Σταδίου Αλκαζάρ θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές των νέων αθλητριών αλλά και οι ανανεώσεις των παλαιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα:
Μαστοροδήμος Αχιλλέας 6936 055999  &  Λιντέρης Νικόλαος 6973 826490
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top