Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική στη Λιγκ 1 Γαλλίας, με τη Μετς να υποδέχεται τη Μονακό στο «Σεντ Σιμφοριέν». Το ματς θα διεξαχθεί στις 16:00, με παρουσία μέχρι 5.000 θεατών.


ΜΕΤΣ: Κανονικά θα έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα, ταξιδεύοντας στο Παρί για να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Το γεμάτο πρόγραμμα των Παριζιάνων ωστόσο και οι υποχρεώσεις της για το Τσάμπιονς Λιγκ, οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα. Έτσι, η ομάδα των συνόρων απόψε θα κάνει πρεμιέρα.
Έχει ενισχυθεί σημαντικά για τη φετινή σεζόν, με τις αφίξεις του αμυντικού Κουγιατέ και του χαφ Ντοράμ να έχουν ξεχωρίσει. Πέρυσι πάντως, είχε εμφανίσει αξιόλογο πρόσωπο για τα δεδομένα της και τερμάτισε στην 15η θέση του πίνακα. Over τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της κόντρα στη Λιλ.

ΜΟΝΑΚΟ: Άξιζε κάτι καλύτερο στην πρεμιέρα απέναντι στη Ρεμς, και όχι το τελικό 2-2. Αν και μπήκε νωθρά στα πρώτα λεπτά και δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ μείωσε πριν το ημίχρονο και στο 55’ έκανε το 2-2. Στη συνέχεια άσκησε έντονη πίεση και είχε μόνιμα την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή.
Παρά τα αμυντικά προβλήματα που έβγαλε στα πρώτα λεπτά, είχε καλή αντίδραση και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Φέτος θα πορευτεί με τον Κροάτη Νίκο Κόβατς στον πάγκο της, ο οποίος έφτασε στο Μονακό πριν από λίγο καιρό, αντικαθιστώντας τον Ισπανό Ρομπέρτο Μορένο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top