Στην πρώτη φετινή φιλική αναμέτρηση η ΠΑΕ ΑΕΛ επικράτησε εκτός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας με σκορ 2-0, στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων, ενόψει της νέας σεζόν. Σκόρερ για την ΑΕΛ ο Δημήτρης Πινακάς στο 78' και ο Σπύρος Γλυνός στο 81'. Κακή στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ, που δημιούργησε ελάχιστες φάσεις απέναντι σε μια ομάδα Γ' Εθνικής, καλύτερη στο δεύτερο με αρκετούς νεαρούς παίκτες να αφήνουν καλές εντυπώσεις και να πετυχαίνουν δύο τέρματα για τους «βυσσινί».

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Φιλίπ, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς, Γκαζάλ, Τόρζε, Τρούγιτς, Παπάζογλου.

Αγωνίστηκαν για την ΑΕΛ ακόμα οι: Μπάγιτς, Κοτσιανούλης (Δάκτυλας), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Πινακάς, Βινίσιους, Μούζεκ, Λουφάκης, Χαλάτσης, Στοϊνοβιτς (Γλυνός), Ζαχαράκης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Τσάμης, Κουτρομάνος, Γκουγκούδης, Εκίζογλου, Αρχοντής, Νίκιτς, Μπιτέλης, Κοντός, Μπακρατσάς, Τζέκος, Ξέρρας.

Αγωνίστηκαν για την Αναγέννηση Καρδίτσας ακόμα οι: Τσολακίδης, Οικονόμου, Αναγνώπουλος, Μουρατίδης, Θεολόγης, Ζάγκος, Βαβλιάκης, Θεοδωρόπουλος, Τσιρογιάννης, Μπαρούτας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top