Τελευταία βραδιά της ΑΕΛ την Τρίτη (18/08) στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς η αποστολή επιστρέφει την Τετάρτη (19/08) στη Λάρισα και ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα αρχίσει να δείχνει τα αγωνιστικά του πλάνα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί στις 12-13 Σεπτεμβρίου.
Ο προπονητής της ομάδας μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία», δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από τις προπονήσεις των παικτών και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Όλοι οι παίκτες είναι στα κόκκινα και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε η ομάδα να είναι πιο δυνατή την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Περισσότερα θα φανούν στα φιλικά παιχνίδια, αλλά από το πρώτο στάδιο είμαι ικανοποιημένος».
Η ΑΕΛ έκανε το βασικό στάδιο με... ελλείψεις, καθώς δεν ενσωματώθηκε ο Ντουρμισάι που προόριζε για βασικό σέντερ φορ, ενώ έχει εκκρεμότητα με δύο μεταγραφικές κινήσεις.
Η μία αφορά τον Λαρισαίο Δημήτρη Κολοβέτσιο που αποδεικνύεται πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς είναι περιζήτητος σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ η άλλη είναι ένας πλάγιος επιθετικός και μετά το «ναυάγιο» με τον Αλέξανδρο Νικολιά εξετάζεται άλλος Ελληνας παίκτης με πρόσφατη θητεία στο εξωτερικό και καλές περγαμηνές.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top