Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας των «βυσσινί». Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου
«Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά. Μέσα από όλες αυτές τις συγκυρίες που έχουν προκύψει, από την περσινή σεζόν για εμάς, εύχομαι να μπορέσουμε να επανέλθουμε στην πλήρη κανονικότητα. Να ξαναδούμε κόσμο στα γήπεδα και βέβαια να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα, στο οποίο δεν θα υπάρχουν προβλήματα, όπως αυτά που αντιμετωπίσαμε την περσινή σεζόν και πριν από 15 ημέρες, επί της ουσίας 20, παίζοντας στα πλέι άουτ μέχρι τις 18 Ιουλίου. Από κει και ύστερα, αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι στην καινούρια σεζόν να μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, από την περσινή. Αυτός είναι ο στόχος ο δικός μας, φτιάχνοντας μια ομάδα, δίνοντας τεράστια έμφαση πλέον σε παιδιά, τα οποία θα μπορέσουν να μείνουν για αρκετά χρόνια στην ΑΕΛ. Εξάλλου κάτι τέτοιο επιτάσσει η ιστορία και η φανέλα της ομάδας και έχω την εντύπωση ότι, έχοντας από την αρχή πλέον, από τον πρόεδρο το ελεύθερο να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία θα είναι για δύο, τρία και τέσσερα χρόνια ανταγωνιστική, δώσαμε λοιπόν έμφαση σε νέα παιδιά από την Κ-19, όπως ο Χαλάτσης και ο Πινακάς που έχει πάρει τις ευκαιρίες και θεωρείται πλέον παίκτης της πρώτης ομάδας. Ο Χαλάτσης, ο Φουρκιώτης και ο Ζαχαράκης που έγινε επαγγελματίας από την Κ-19, παιδιά τα οποία ήρθαν νεαροί από άλλες ομάδες, όπως ο Γρηγορόπουλος, ο Μαϊδανός, ο Στοΐνοβιτς.
Γενικά δίνουμε έμφαση στο να δημιουργήσουμε μια ομάδα, η οποία τα επόμενα χρόνια θα είναι σταθερή, δεν θα έχει αρκετές προσθαφαιρέσεις και θα μπορέσει να επαναφέρει την ΑΕΛ σε αυτά τα επίπεδα, τα οποία έχει μάθει ο κόσμος της ομάδας και ευελπιστούμε όλοι μας να το κάνουμε πράξη και εμείς από τη δική μας θέση. Να ευχηθώ και πάλι καλή χρονιά, μακάρι να επιτραπεί στο φίλαθλο κοινό να παρακολουθεί τους αγώνες. Γνωρίζετε πως μεταφερόμαστε και στο Αλκαζάρ που είναι συναισθηματικά και επί της ουσίας το γήπεδο των φιλάθλων της ΑΕΛ, μακάρι να έχουμε μια πάρα πολύ καλή παρουσία και να δώσουμε χαρά, στους φιλάθλους μας».

-Για τα μεταγραφικά, τι περιμένετε ακόμη;
«Βασικά σίγουρα θα κινηθούμε για ένα αμυντικό χαφ και από κει και πέρα καταλαβαίνετε και εσείς ότι υπάρχουν περιπτώσεις, που συνήθως βγαίνουν προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
Ειδικά τώρα που η φετινή μεταγραφική περίοδος τελειώνει την 1η Οκτωβρίου και υπάρχει αρκετός ακόμα χρόνος. Περιμένουμε και τον Ντουρμισάι, αλλά δεν έχουμε πολλά πράγματα στο κεφάλι μας.
Μπορεί εάν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό στο τέλος του Αυγούστου και βλέποντας στην προετοιμασία και στα φιλικά τι ανάγκες μπορούν να δημιουργηθούν, να κινηθούμε για έναν ακόμη ή δύο παίκτες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top