Ξεκάθαρη ήταν η αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος του Ατρόμητου, Κάτια Κοξένογλου, μιλώντας για μια πιθανή αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, η αντιπρόεδρος του Ατρομήτου και αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League, Κάτια Κοξένογλου, υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως σε περίπτωση που η ΕΠΟ αποφασίσει να υλοποιηθεί η αναδιάρθρωση, τότε οι ομάδες δεν πρόκειται να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα για τη νέα σεζόν. Αναλυτικά η Κάτια Κοξένογλου
Για την αναδιάρθρωση και για την περίπτωση που η ΕΠΟ πάρει απόφαση διαφορετική από τη SL1:
«Δεν θα καταθέσουμε προκήρυξη και δεν θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα αν η ΕΠΟ αποφασίσει να γίνει αναδιάρθρωση. Ήρθε προς συζήτηση μια πρόταση από την SL2, αλλά χωρίς οικονομικό σχέδιο. Δε μπορεί κάθε χρόνο να αλλάζει το format του πρωταθλήματος. Πως θα γίνουμε 16 ή 18 όταν υπάρχουν ομάδες χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο; Eίναι παράλογο αυτό. Οι οικονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν αναδιάρθρωση».

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα:
«Πρέπει όλες οι ομάδες να έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για λόγους ισονομίας και για υγιές περιβάλλον. Ο Ατρόμητος είναι κοντά σε συμφωνία, όχι με την ΕΡΤ. Οι «μεγάλοι» να καταλάβουν ότι από την πίτα πρέπει να παίρνουν και οι υπόλοιποι».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο:
«Δεν υπάρχει όριο στην αντιπαλότητα. Το ποδόσφαιρο έχει μεταφερθεί στα δικαστήρια. Μας έχουν περάσει χώρες που πριν λίγα χρόνια ήταν κάτω από μας. Πρέπει στα βασικά να συμφωνούμε. Που θα φτάσει αυτή η κατρακύλα;».

Για την επιλογή Κλάτενμπεργκ:
«Γιατί ν’ αποφασίσουν οι μόνο οι τέσσερις μεγάλοι και οι υπόλοιπες ομάδες να μην έχουν άποψη; Δεν είναι χορηγοί μας οι μεγάλες ομάδες. Μου είπαν στη λίγκα ότι έχω δίκιο, ότι είναι πρόταση της UEFA και ότι δε θα ξαναγίνει».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top