Η ΑΕΛ νίκησε με 1-0 τα Τρίκαλα στο γήπεδο Ελευθεροχωρίου Τρικάλων, σε εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε για την ΑΕΛ στο 49ο λεπτό, μετά από πάσα του Πινακά ο Δάκτυλας με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το φιλικό παιχνίδι σφύριξε ο Λάμπρος Μπεκιάρης με βοηθούς τους Αντώνη Διπλάρη και Γιώργο Στεφανή, όλοι του Συνδέσμου Καρδίτσας.

Οι φάσεις του αγώνα
Διπλή φάση για την ΑΕΛ με το Παπάζογλου αρχικά μια προβολή να μπλοκάρει ο γκολκίπερ των Τρικάλων στο 18ο λεπτό και ένα σουτ άστοχο άουτ με τον Τρούγιτς στο 19ο λεπτό.
Σέντρα του Μπέρτου για την ΑΕΛ σουτ του Τρούγιτς η μπάλα κόντραρε στον Πιαστόπουλο και βγήκε κόρνερ στο 31ο λεπτό.
Νέα σέντρα του Φιλίπ για την ΑΕΛ ο Παπάζογλου πήρε κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ στο 32ο λεπτό.
ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με το Δάκτυλα με σουτ, μετά από πάσα του Πινακά στο 49ο λεπτό
Σουτ του Ηλιάδη για την ΑΕΛ άουτ στο 84ο λεπτό.
Εκτέλεση κόρνερ για τα Τρίκαλα ο Κλεμέντε σουτ του Λίτσιου άουτ στο 88ο λεπτό.

Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γκάρας (62′ Αρμαντο), Ντιαλόσι (73 Κατσαντώνης), Ευθυμίου (46 Λίτσιος), Νιάρος (73′ Κλεμέντε), Παπαγεωργίου (53′ Λαζαριδης), Πέλκας (53 ‘ Χατζηκωνσταντινου) Πιαστόπουλος (53′ Γκοσέρ), Σκόνδρας (73′ Λαμπίρης), Σουλιώτης (53′ Ζώγκος), Σταματής (53′ Ποζατζίδης), Στεφανίδης (53′ Νικλητσιώτης).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Μπάγιτς, Μπέρτος, Φιλίπ, Μιχαήλ, Ηλιάδης, Κοτσιανούλης, Γκαζάλ, Γλυνός, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, Παπάζογλου.

Αγωνίστηκαν ακόμα για την ΑΕΛ: Νάγκι (81′ Σουλούκος), Ηλιάδης, Μούζεκ, Χαλάτσης, Λουφάκης, Μαϊδανός, Βινίσιους, Ζαχαράκης (73’ Στοΐνοβιτς), Δάκτυλας, Τόρζε, Πινακάς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top