Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθερία" για την προσφυγή του Νίκου Καρανικά που αναδημοσιεύτηκε μεταξύ άλλων και από το aelole.gr η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ
Σε site της Λάρισας, το οποίο παρανόμως χρησιμοποιεί την επωνυμία της ΑΕΛ, δημοσιοποιήθηκε η ψευδής είδηση ότι δήθεν ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Νίκος Καρανίκας, ο οποίος τέθηκε εκτός βασικών επιλογών για τη συγκρότηση ενδεκάδας μετά το παιχνίδι των play out με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, λόγω της κάκιστης αγωνιστικής συμπεριφοράς του από τον προπονητή μας κ. Γρηγορίου, προσέφυγε στην Επιτροπή Επιλύσεως Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, λόγω δεδουλευμένων οφειλών της ΠΑΕ προς το πρόσωπο του.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα προσφύγει κατά του site για τη διάδοση αυτής της ψευδούς ειδήσεως.

Ο Καρανίκας είναι εξοφλημένος μέχρι το τελευταίο ευρώ έως την 31η Ιουλίου 2020 και επειδή έχει αντιληφθεί ότι δεν υπολογίζεται αγωνιστικά από τον κ. Γρηγορίου, αντί να τηρήσει τη συμφωνία με τον κ. Κούγια, εφόσον εξοφληθεί τα δεδουλευμένα του και να αποχωρήσει από το σύλλογο, αυτός σε μία επίδειξη ακραίας αγνωμοσύνης και μη τηρήσεως του λόγου τιμής που έδωσε στον κ. Κούγια, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι «παντελονάτος», αφού κατατέθηκαν στο λογαριασμό του 26.500€ στις 18/08/2020, την επόμενη μέρα που τον ανέμεναν τα στελέχη της ΠΑΕ για τα διαδικαστικά θέματα της λύσης, αυτός κατέθεσε προσφυγή με την πρωτοφανή αιτιολογία ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έπρεπε να του καταθέσει ειδικά σε αυτόν και τα χρήματα που αντιστοιχούν στο 15% των ετησίων αποδοχών του, λόγω της μειώσεως όλων των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών κατά 15%, όπως έγινε και σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έφυγαν ή έλυσαν τα συμβόλαια τους με την ΠΑΕ ΑΕΛ, εξαιτίας της μειώσεως των εσόδων της ΠΑΕ λόγω κορωνοιού (τηλεοπτικό συμβόλαιο 22%, χορηγίες 50%, αγώνες χωρίς εισιτήρια, 42.000€ και πλέον για τεστ κορωνοιού) σε ποσοστό 25%.

Εφόσον το συγκεκριμένο site, το οποίο στο παρελθόν δημοσίευε επιστολές ανύπαρκτων κοινωνικών προσώπων μόνο επειδή δυσφημούσαν την ΠΑΕ ΑΕΛ, την ιδιοκτησία και τα στελέχη της και μετά την αποστολή εξωδίκου διαμαρτυρίας της ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι δεν θα δημοσιοποιεί πλέον καμία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, δεν ζητήσει συγγνώμη, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα στραφεί εναντίον του ιδιοκτήτου ενώπιον των δικαστηρίων.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top