Επίσκεψη- αυτοψία - συνεργασία στο Στάδιο Αλκαζάρ πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 24/8 ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ.Αλέξης Κούγιας, όπου είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τα έργα που συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Παρόντες από τη διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας ήταν ο Πρόεδρος κ. Κουρδής και τα μέλη κ.κ. Δρυστέλας και Ζήλος, όπως και τα στελέχη του Σταδίου, αλλά και οι εκπρόσωποι των εργολάβων – κατασκευαστών.

Ήδη η κατασκευάστρια εταιρεία του χλοοτάπητα Hellasod έχει εφαρμόσει τα 2/3 του χλοοτάπητα και έως την Τετάρτη 26/8 θα έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση στο σύνολο του αγωνιστικού χώρου.

Στα αποδυτήρια ξεκίνησαν οι εργολάβοι τις υδραυλικές εργασίες, ενώ συνεχίζονται οι ηλεκτρολογικές εργασίες και οι προετοιμασίες για τους ελαιοχρωματισμούς στο κομμάτι των αποδυτηρίων και της καταπακτής.

Ο κ. Κούγιας είχε συνεργασία με τον κ. Κουρδή και με τη διοίκηση του ΕΑΚ αναλύοντας όλα τα θέματα του Σταδίου Αλκαζάρ και ενημερώθηκε από τους εργολάβους για τον περαιτέρω σχεδιασμό και την πρόοδο των εργασιών.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top