Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός μίλησε στην κάμερα του Novasports και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα σενάρια αναδιάρθρωσης, τονίζοντας πως οι Περιστεριώτες θα συζητήσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο μόνο με συγκεκριμένο πλάνο και με χρονοδιάγραμμα τριετίας. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σπανός τόνισε:
Για το σύστημα των πλέι οφ και πλέι άουτ: 
“Σαν προκήρυξη τόσο τα πλέι οφ όσο και τα πλέι άουτ ήταν ενδιαφέρουσα, διότι και ο πρωταθλητής θα έβγαινε από τα πλέι οφ και οι υπόλοιπες θέσεις είχαν ενδιαφέρον. Νομίζω όμως πως η πανδημία του κορωνοϊού επηρέασε στο τέλος τη διοργάνωση”.

Για την έλλειψη των θεατών στα γήπεδα: 
“Δυστυχώς πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την κατάσταση. Το ποδόσφαιρο θα είναι διαφορετικό χωρίς κόσμο, καταλαβαίνετε ότι οι χορηγοί είναι πολύ δύσκολοι, έχει επηρεάσει όλες τις εκφάνσεις κοινωνίας αυτή η πανδημία, δεν μπορεί να μην αγγίξει και το ποδόσφαιρο, πρέπει να κάνουμε υπομονή”.

Για το αν γίνονται ενέργειες να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα: 
“Υπάρχει μία επικοινωνία της SL1 με τα αρμόδια υπουργεία, όμως όσο έχουμε αυξητική τάση οι αρμόδιοι σε αυτό το θέμα είναι επιφυλακτικοί, είναι δύσκολο να δώσουν απαντήσεις”.

Για το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης: 
“Θα πρέπει να σεβόμαστε τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων και να τελειώνουμε το πρωτάθλημα όπως το έχουμε σχεδιάσει. Εγώ είμαι υπέρ να τηρηθούν οι προκηρύξεις και στη SL1 και στη SL2. Από εκεί και πέρα ακούω τις συζητήσεις για μία αυξητική τάση με ένα χρονοδιάγραμμα και με επιχειρήματα. Δεν μπορούμε ανάλογα την περίοδο να βάζουμε θέματα αναδιάρθρωσης και να αλλοιώνουμε την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Αν χρειαστεί να γίνει αναδιάρθρωση θα πρέπει να υπάρχει πλάνο τριετίας και θα δούμε αν θα κάνουμε με 12, με 14 ή 16 ομάδες. Δεν δείχνει σοβαρότητα κάθε χρόνο να μην ξέρουμε πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν και πληρώνει το προϊόν μία τέτοια φιλοσοφία”
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top