Ο διεθνής Φινλανδός μέσος και αρχηγός της Εθνικής ομάδας της χώρας του, Τιμ Σπαρβ, πέρασε το κατώφλι των γραφείων της ΑΕΛ προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους «βυσσινί». Από το 2014 αγωνιζόταν στη Μίντιλαντ (Δανία) με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο. Εν ενεργεία διεθνής (74 φορές) και αρχηγός της Εθνική Φινλανδίας, το 2015 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χώρας. Έπειτα από το τέλος της συνεργασίας με την Μίντιλαντ, ήχησαν σειρήνες στα αυτιά του από Δανία, Σουηδία, Τσεχία, και Ινδία μεριά.
Ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στο SDNA,η… ζεστή προσέγγιση και ο τρόπος που τον πλησίασε η ΑΕΛ, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην λήψη της απόφασης να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα. Παρεμπιπτόντως, δεδομένου πως πίσω από κάθε deal, παίζει…μπάλα ένας ή και περισσότεροι μάνατζερ, στην προκειμένη περίπτωση το δικό τους «λιθαράκι» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής έβαλαν οι δύο Έλληνες ατζέντηδες (Δημήτρης Κοτταράς / δεξιά στη φωτ. – Γιώργος Γουμάγιας / αριστερά στη φωτ.) που έτρεξαν την υπόθεση της μεταγραφής του Φινλανδού μέσου στην ΑΕΛ και βρέθηκαν μαζί του στα γραφεία των «βυσσινί».
«Νιώθω ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ στην ΑΕΛ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να παίξω με μια από τις πιο ιστορικές ελληνικές ομάδες. Ήθελα μια νέα εμπειρία στην καριέρα μου έπειτα από το τέλος της θητείας μου στη Μίντιλαντ. Ο ζεστός…τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ΑΕΛ με έπεισαν να έρθω στην Ελλάδα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων της νέας μου ομάδας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top