Η Εκτελεστική Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου όρισε για τις 22 και 29 Αυγούστου το διπλό μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Για τις 22 και 29 Αυγούστου όρισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που είναι σε εξέλιξη, με τηλεδιάσκεψη, το διπλό παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης με έπαθλο μία θέση στο πρωτάθλημα της Super League. Οι έδρες θα οριστούν με κλήρωση.
Νωρίτερα, δεν πέρασε πρόταση του μέλους της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη, για παραμονή της ακριτικής ομάδας και άνοδο της «ελαφριάς ταξιαρχίας» χωρίς μπαράζ, κάτι που σήμαινε ότι η Super League την επόμενη περίοδο θα είχε 15 ομάδες, αν και ψηφίστηκε.
Εννέα ομάδες ψήφισαν υπέρ και 8 κατά, οι 4 εκπρόσωποι της SL1 (Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Αγραφιώτης, Μάκης Γκαγκάτσης) και οι Γραμμένος, Βακάλης, Αντωνίου, Λασκαράκης. Η πρόταση δεν προχώρησε γιατί σύμφωνα με την τροπολογία Αυγενάκη απαιτούνταν 13 ψήφοι, τα 3/4 δηλαδή των μελών του ΔΣ που έχουν δικαίωμα ψήφου. Η Εκτελεστική Επιτροπή είναι σε εξέλιξη αλλά είναι αμφίβολο αν θα παρθεί απόφαση για την SL2.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top