Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει ότι η ομάδα θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο 5-6/9 δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Συγκεκριμένα το Σάββατο 5/9 στις 18:30 στο ΔΑΚ Λαμίας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ και την Κυριακή 6/9 στις 18:30 στο ΔΑΚ Λαμίας τον Ιωνικό Νικαίας. Δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης κατά το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής ΓΓΑ, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας έναντι στη νόσο COVID-19 όπως προβλέπονται στο Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στους αγώνες.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να καλύψουν τους αγώνες, είναι απαραίτητο να στείλουν τα αιτήματά του με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου στο paelamia@gmail.com έως την Παρασκευή 4  Σεπτεμβρίου στις 12.00 με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: “Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον φιλικό αγώνα ΛΑΜΙΑ – ΑΕΛ” ή “Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον φιλικό αγώνα ΛΑΜΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ” ή “Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον φιλικό αγώνα ΛΑΜΙΑ – ΑΕΛ και ΙΩΝΙΚΟΣ” εφόσον επιθυμούν να καλύψουν και τα δύο παιχνίδια.

Από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση, το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους (Η είσοδος θα γίνεται από την Θύρα VIP με επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας) Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα. Η χρήση της μάσκας για όλους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top