Γουότφορντ - Μίντλεσμπρο Προγνωστικά 11/9/20

ΠΡΟΤΑΣΗ στο στοίχημα με την stoiximan bonus. Διαβάστε την επιλογή μου στο Sentragoal.

Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, με τη Γουότφορντ να υποδέχεται τη Μίντλεσμπρο στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ». Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, κεκλεισμένων των θυρών.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ ύστερα από 5 χρόνια παρουσίας στην Πρέμιερ Λιγκ. Τερμάτισε στην 19η θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό λιγότερο από την ασφαλή ζώνη. Απροσδόκητη πάντως ήταν η απόλυση του τεχνικού Πίρσον δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Για φέτος, θα πορευτεί με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο της, ο οποίος έρχεται από εύκολους τίτλους με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Στο μεταγραφικό κομμάτι, δεν κινήθηκε ιδιαίτερα. Ξεχώρισε η απόκτηση του στόπερ Σιεράλτα (Εμπολι), όπως και αυτή του φορ Πέριτσα (Μουσκρόν), ενώ πούλησε για 20 εκατομμύρια λίρες τον εξαιρετικό μέσο Ντουκουρέ στην Έβερτον.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Από τη στιγμή που ανέλαβε ο τεχνικός Γουόρνοκ στον πάγκο της, στα τέλη Ιουνίου, ανέβασε αισθητά στροφές και παρέμεινε στην κατηγορία τερματίζοντας 5 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, στην 17η θέση. Ξεκίνησε θετικά τη φετινή σεζόν, νικώντας με 4-3 εντός έδρας τη Σριούσμπερι για τον 1ο γύρο του Λιγκ Καπ.
Την ερχόμενη Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Μπάρνσλεϊ για τον 2ο γύρο. Λίγες είναι οι μεταγραφικές της κινήσεις μέχρι στιγμής. Ξεχώρισε ο δανεισμός του κίπερ Μπετινέλι από τη Φούλαμ.



 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top