Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Α' Κατηγορίας του Nations League, με τη Σουηδία να υποδέχεται στο «Φρεντς Αρένα» τη Γαλλία. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, κεκλεισμένων των θυρών.

Επιλέξτε μια απο τις στοιχηματικες εταιριες με μπονους εγγραφης στην Ελλάδα.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Μετά την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Σουηδία μπόρεσε να δώσε δύο φιλικές αναμετρήσεις. Στην τελευταία εξ αυτών, πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Κοσόβου. Είχε προηγηθεί ακόμα μία, επίσης με 1-0, απέναντι στη Μολδαβία. Μεγάλο της «όπλο» αποτελεί η άμυνά της. Δεν είναι τυχαίο ότι στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Είναι από τις ομάδες που πρώτη φορά θα συμμετάσχουν στην Α’ Κατηγορία του Nations League, μιας και στο «παρθενικό» της περυσινής σεζόν, βρισκόταν στην Β’ Κατηγορία, από την οποία και πήρε την άνοδο.
Ο Γιάνε Άντερσον κάλεσε την «αφρόκρεμα» του σουηδικού ποδοσφαίρου, δίχως σημαντικές απουσίες.

ΓΑΛΛΙΑ: Η Γαλλία θα πάει στο παιχνίδι με τη Σουηδία έχοντας κερδίσει στο τελευταίο της ματς την Αλβανία με 0-2 για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro. Παραπάνω από δύο γκολ σημειώνει κατά μέσο όρο στα έξι προηγούμενα παιχνίδια της. Πιο συγκεκριμένα, έχει πετύχει σε αυτό το διάστημα 13 τέρματα. Εντυπωσιακό το γεγονός αν μη τι άλλο ότι η εστία της έχει παραβιαστεί μονάχα τρεις φορές.
Ούτε οι Γάλλοι έχουν ζητήματα στην αποστολή τους, όσους κάλεσε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, τους υπολογίζει κανονικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ στο πάμε στοίχημα live στη netbet bonus.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top