Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Αμπέλ Φερέιρα:
«Πράγματι ήταν και μία πρόβα με την ΑΕΛ, για το ματς με την Μπενφίκα. Μπήκαμε σταθερά και καλά στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Ξέραμε ότι οι αντίπαλοι θα προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν κάποιο λάθος μας ή στατική φάση. Είχαν δύο φάσεις που φάνηκαν απειλητικοί. Μία στο πρώτο μέρος και μία στο δεύτερο. Κατά τα άλλα εμείς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα γκολ. Δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Κρατάμε τη νίκη και το ότι ξεκινάμε το πρωτάθλημα όπως θέλαμε. Η ομάδα συνεχίζει να έχει μία σταθερή πορεία με συνοχή. Από το τέλος των πλέι-οφ μία ομάδα σταθερή στο αμυντικό κομμάτι που δεν απειλείται και κάνουμε παράλληλα βήματα προς τα εμπρός στο επιθετικό κομμάτι. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Αυτό μετράει και αυτό θέλουμε σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα κάναμε βήματα μπροστά στο επιθετικό κομμάτι. Αφού δημιουργούμε φάσεις, θα πετύχουμε σίγουρα γκολ. Δεν έγινε σήμερα, θα γίνει σε επόμενο ματς. Πρέπει πάντα να πετυχαίνουμε ένα παραπάνω γκολ από τον αντίπαλο. Σήμερα ήταν ένα, με την Μπεσίκτας ήταν δύο».

Για την χρησιμοποίηση του Μπίσεσβαρ:
«Οι αντίπαλοι θα έπαιζαν αμυντικά, θέλαμε έναν παίκτη που θα μας έδινε περισσότερα επιθετικά στοιχεία και ο Μπίσεσβαρ είναι ένας τέτοιος παίκτης. Δεν είμαι συντηρητικός προπονητής. Πειραματίζομαι, θέλω να φέρω μία εξέλιξη, θεώρησα ότι αυτό είναι σωστό για την ομάδα. Θα δούμε για τη συνέχεια. Μου άρεσε η απόφαση για 20 παίκτες στην αποστολή και 5 αλλαγές γιατί οι προπονητές έχουν περισσότερες επιλογές. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να σταματήσει το cooling break. Συγχαρητήρια για το νέο αγωνιστικό χώρο γιατί μας βοηθάει ακόμη περισσότερο. Η μπάλα φεύγει με μεγαλύτερη ταχύτητα. Μακάρι να είχαμε κάτι ανάλογο και στη Νέα Μεσημβρία».

Σχετικά με τον Α. Ζίβκοβιτς:
«Θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ομάδας. Η μεταγραφική περίοδος φέτος είναι περίεργη. Μπορεί να έχουμε αποχωρήσεις ή ερχομός νέου παίκτη. Όποιος έρθει θέλουμε να βελτιώσει την ομάδα. Οι νεαροί παίκτες πρόσθεσαν ενέργεια στην ομάδα (Τζόλης, Μιχαηλίδης, Βράκας, Κούτσιας) και περιμένουμε να δούμε πώς θα κινηθούμε τις επόμενες ημέρες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top